Arkadaþ var kapýyý çarpýp çýkmýþ bir yerden aylar sonra baþý önde eðik geri gelmiþ. Sordurdum babasý öyle istemiþ.
Hahaha.
Neyse su akar yolunu bulur.
Arkadaþ var kapýyý çarpýp çýkmýþ bir yerden aylar sonra baþý önde eðik geri gelmiþ. Sordurdum babasý öyle istemiþ.
Hahaha.
Neyse su akar yolunu bulur.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
https://twitter.com/uzunabdurrahman/...16883012440064
Abdurrahman Uzun🇹🇷🇵🇸
@uzunabdurrahman
Beni kendin gibi dönek ve besleme zannetme.!
Ben zalim sisi ile alakalý dün nerdeysem bugün de ayný yerdeyim.
Devletimiz ortam gereði birileriyle anlaþýr, görüþür, fotoðraf verir..
Dýþ politika Tweterdan ergenlik taslamak deðildir, hele operasyon çocukluðu hiç deðildir.!
kýymetli dostlar tweter yazan bu insanýn 566 bin takipçisi var gençlerin hiiç umudu kalmadý tekrar ediyorum 566 bin 566.000 Beþ yüz altmýþ altý bin akape zihniyeti tekrar hüküm sürecekse çocuklarýnýz ve torunlarýnýz nasýl bir hayat sürecek bir daha düþünün derim.
Yorum ve düþünceler yatýrým tavsiyesi deðildir.
Piyasa þu an kulaðýnýn üstüne yatmýþ ama Suriye tarafýndan Gaziantep Karkamýþa roketler düþüyor. Pozisyonlarýný ayarlasinlar haber önemsenir
Sivas da aydýnlarý yakan adam! masanýn bacaðý olmuþ. Türkiye laiktir laik kalacak. Þeriat isteyenler Ýrana gitsin. Zaman ne çabuk geçiyor deðil mi? Erbakan þeriatçý diyenler bugün Erbakaný bismillah diyerek anýyor. Chp liler aðzýndan düþürmüyor.
Ýþte siyaset böyle birþey. Boþver takýlma. Chp gözlüðüyle bakarsan farklý, Akp gözlüðüyle bakarsan farklý görürsün. Gözlüðü çýkar öyle bak.
Yer Ýmleri