Açýk seçik herþeyi yazamýyorum malûm. Ama eðer güvenli bir yerde deðilse arabanýza, malýnýza, sokaktan geçerken canýnýza dikkat edin derim. Bu sicili bozuk suçlular gözü iyicene kararttý.
Açýk seçik herþeyi yazamýyorum malûm. Ama eðer güvenli bir yerde deðilse arabanýza, malýnýza, sokaktan geçerken canýnýza dikkat edin derim. Bu sicili bozuk suçlular gözü iyicene kararttý.
Millet araba yok millet kapýlýyor diyor. Bide yýllký üretim sayýlarýna bakýn. Ýthal edilen araba sayýlarýna bakýn avrupada bile araba yok satýyor. Çünkü üretimlerde rekor düþüþler var. Araba ihracatýna kota koyuyorlar. Varlýk kuyruðu muhabbetine iyi alýþtýk.
bir halt olacaðý yok.
Yurt dýþýnda iþçilik artýþlarý bekleniyor.
Sendikalarýn sözleþme zamaný.
Oradaki rakamlar belli olsun. Araba bollanýr.
++TR nin ithalat Limitleri dolmuþ olabilir,
Sürekli artan cari açýk,
Araplara dolar için kapý kapý dolaþmamýz
Doðal Gaz ödemelerinde erteleme istememiz..
Kýtanýn efendisi alman bankalarýnýn dikkatini çeker, frene basarlar..
Ev alamayan, parayý borsaya ve araba alýmýna yöneltti, talebi patlatmýþ olabilir..
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : keremalkm; 27-11-2022 saat: 08:13.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...3FYgqc8Sg&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkiye kadar olmazsa bile Avrupada da bir nebze sifir arac sikintisi var. ayrica ordada fiyatlar gecmise gore pahali ve 2.el de eskisi gibi ucuz degil.
Chip krizi vede Cin devleti Covid bahaneleri ile kapanmaya devam ederse 2023 de dunya genelinde sifir araba darbogazi baslar.
Zamanýnda bunu. otomobil forumlarýnda çok yazdým. Talep etmezsen sýkýntý da olmaz fiyat artmaz. Bizim insan aracý yatýrým olarak görüp talep ettiði sürece bu sýkýntýlar yaþanýr.
5 sene öncesinde arabayý alýr almaz Ertesi gün fiyatý %5-10 düþerdi.
Þimdi maþallah üstüne her gün koyuyor. Müstehak bazý þeyler kimse kusura bakmasýn
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri