Merhaba efendim ,
Dediniz , ama size bravo tek hissede iradeniz saðlam maþallah , ben ise biraz sise biraz.froto biraz eregli sn..spenc dedigi gibi sabir ile tutuyorum paylarýmý , tüm ortaklarýma önce saðlýk sonra bereketli kazanclar diliyorum malum emekli mayýþlarý yetmiycek bu paylar bize lazým olacak.
Syg.SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankamýz Yönetim Kurulu tarafýndan alýnan kararla, Borsa Ýstanbul'da iþlem gören ortaklýklarýmýzdan T. Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ., Türkiye Sýnai Kalkýnma Bankasý A.Þ., Anadolu Hayat Emeklilik A.Þ., Ýþ Finansal Kiralama A.Þ., Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ., Ýþ Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ., Anadolu Anonim Türk Sigorta Þirketi, Ýþ Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ., Ýþ Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ve TSKB Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'nin paylarýnýn, alýmlarla ilgili ödenecek toplam tutarýn 3 milyar TL ile sýnýrlý olmasý kaydýyla þirket bazýnda bir sýnýrlama olmaksýzýn piyasadan satýn alýnmasý, mevcut ve yeni alýnacak paylarýn sýnýflandýrýlmasý ve gerektiðinde satýlmasý konularýnda karar tarihinden itibaren 2023 yýl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kýlýnmýþtýr.
Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, satýn alýnmasý ve gerektiðinde satýlmasý konularýnda Bankamýz idari süreçleri gereði Genel Müdürlüðe yetki verilmektedir. ytd
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1092755
günaydýn, hayýrlý kazançlar. Paylaþýmlar için arkadaþlara teþekkür ederim.
Alçak tahtacý,çok güzel yerlerden short yakalamýþtým. 47,60-48 arasý. Þans vereyim dedim erken kapattým.
Alacaðýn olsun tahtacý. Önümüzdeki maçlara bakacaðýzytd
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Herkese selamlar ve bol kazançlar..Site de ve borsada yeniyim...Sizlerden bir þeyler kaparsam ne mutlu bana
hehehyt be sahol a devre kestirdim![]()
Maþallah sýrada þiþe var![]()
töbe yarabbim celladýna aþýk olmuþ bir insanlýkytd
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Yer Ýmleri