selam beyler.
hayrola yaw 1 günde 2 sayfa yazý yazýlmamýþ.
27-35 tl arasý onca ay alma. 38 den almaya baþla.kasadaki parayý temettü vermeyelim de nasýl daha fazla paraya az lot alýrýz onun hesabýndalar.
Aðýr türbülansa soktular bu hafta! Hepimizin nefesi kesti hisseler.. 100 günlüðe degdirenler var.. haliyle forumda aradýðýnýz kiþilere ulaþýlamýyor.. ytd
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1101559
26 Þubat 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararýyla baþlatýlan, 30 Haziran 2022 tarihli Yönetim Kurulu kararý ile devam edilmesine karar verilen pay geri alým iþlemleri kapsamýnda 12 Ocak 2023 tarihinde yapýlan alýmlar tabloya eklenmiþtir. 12 Ocak 2023 tarihinde 37,9 TL- 38,48 TL fiyat aralýðýndan (ortalama 38,26 TL) 603.842 adet pay geri alýnmýþ ve Þirketimizin sahip olduðu SISE paylarý 52.352.465 adede ulaþmýþtýr (Þirket sermayesine oraný %1,71).
39.16 dan týrtýkladým yine.. Þiþeye al yazarken çok rahatým.. Bu türbülans bir bakýma iyi oldu.. Düþtü düþüyor satýþ gelecek ama ne zaman sorusu son buldu.. Artýk seçime kadar bol dalgalý bir okyanus atmosferinde ilerleriz.. Bilançoyu unutmayalým.. Bilanço beklentileri borsayý dik tutacaktýr.
Þirketin alýmý can suyu oldu
Þirketin satýþ fiyatý 36,96 nýn altýna düþürmeyeceðini tahmin etmiþtim oyle de oldu. Neyse bu iyi haber oldu. þirketin daha alým için kullanabileceði 4200+282 milyon toplamda 4482 küsür alým bedeli var. kullanýrmý bilemem ama boyle bir silahý oldugunu hatýrlatmasý iyi oldu.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Yer Ýmleri