Yatýrýmcýsýný küçümseyen aþaðýlayan ukala bir yönetim var anladýðým kadarýyla. Hasan Bey teþekkürler.
Yatýrýmcýsýný küçümseyen aþaðýlayan ukala bir yönetim var anladýðým kadarýyla. Hasan Bey teþekkürler.
Bir senedir ayný yerinde sayýyor 50 üzerinde kalamadý gitti bir türlü.
Þiþe piþmanlýktýr. Eregl 1, þiþe 2. Bunlar adamý kötürüm eder
ahhh soda ahhh
1 dolar 1 soda idi.
inanýlmazdý be..
her sene bedelsiz ve temettüsünü verirdi...
bu yönetim ise ne yaptý ? 1 sodasý olana 1.16 þiþecam verdi
þiþecam içine tüm þirketler girdi yetmedi paþabahçe girdi ama þimdi soda kadar olamadý...
yatýrýmcýda güven býrakmadýlar
Birkaç konuþmayý alt alta koyduðumuzda çýkan sonuç ne?
@spenc hc nin formun 246 sayfasýnda "Þiþecam, 2023 yýlý finansal sonuçlarýna iliþkin açýklama yaptý." yazýsý var, bu açýklamadaki Sn. Kýrman'ýn konuþmasýnda "Önümüzdeki 5 yýl yoðun yatýrým dönemi olacak. Bu yatýrýmlarýmýzý, bulunduðumuz pazarlarýn dinamiklerini de göz önüne alarak devreye alacaðýz" diyor.
Þimdi bunu @Hasan. hc nin Genel Kurul yorumu ile birleþtirin. "biz sizden para istemiyoruz ( bedelli ) siz de bizden par beklemeyin ( temettü ) dedi açýk açýk yönetim kurulu baþkaný. kar'ý saklýyoruz yatýrým finansmanlarý için dedi. bu yüzden para yok."
Ekleyelim @Hasan. hc nin x' deki aktarýmý "Cihan Malkoç son yatýrýmlarla beraber, þirketin büyümesi açýsýndan doðal sýnýra yaklaþýldýðý veya ulaþýldýðýnýn söylenip söylenemeyeceðini sordu. Söylenmeyeceði, büyüme imkanýnýn mevcut olduðu, arayýþlarýn yan faaliyet kollarýyla desteklendiði ifade edildi."
Ekleyelim @spenc hc nin ayný açýklamadan Sn. Kýrman'ýn konuþmasý "2050 Karbon Nötr hedefimize ulaþmak için tüm süreçlerimizi dönüþtürüyoruz." (Ben emekli olduðum için göremem, hadi diyelim ki dünyaya kazýk kakacaðým; gördüm: onu uzayda bir gezegen ismi falan sanýrdým herhalde)
Bitirelim:
Þiþeler
Lingo lingo þiþeler
Iraký mý içtin sen bensiz
Çamura mý düþtün a densiz
Yar yar, yar yar, yar yar aman
Lingo þiþe nedir?
Yüksek kaliteli yarý saydam damlalýklý Lingo þiþeler 30-50 ve 100 ML seçenekleriyle.
Damlalýk ucu kolayca çýkartýlýp takýlabilir. Yarý saydam LDPE ile üretilmiþtir.
Gýda temasýna uygundur.
kalýn saðlýcakla
@METEHAN hc "akýl hastasý da eder,,, " mi dedin?
Son düzenleme : ring; 27-03-2024 saat: 12:20.
Yer Ýmleri