komplo teorilerine gerek yok.þirket kazanýyor mu kazanýyor rekor bilançolarýn olduðu zaman fiyata yansýmadý .geri alým yaptýlar iþlemedi.bu iþler arz talep meselesi.yarýn öbürgün 2 tavan yapsýn üþüþürler güzellemeler baþlar.aselsanlar sasalar umutulmasýn.
þirketin hatalarý çok ama fiyatýn artmamasý yok pazarlama gideri fazlaymýþ yok zart zurtmuþ bunlara baðlý falan deðil.
zamanýnda bofa da idi tahta artýk onlar da baktýlar iþ yok arazi oldular.þirket sanki 10 yýl önce 4 dolardý da þimdi þirketi suçlamanýn bi alemi yok.þirket 60 cent 1.3 dolar arasý gidip geliyordu pandemi sonrasý 2 dolarý geçince yeni bir boyut gelir dedik ama yanýldýk tekrar 2 dolar altýnda takýlýyor.
zamaný gelince gider yatýrýmcý olarak benim gibi memnun deðilseniz satar gideceði zaman dönersiniz babanýzýn þirketi deðil duygusal bað kurmayýn 3-5 lot aldýnýz diye þirketin sahibi olmadýnýz.
ben yine zar atýp yavaþ yavaþ maliyetleniyorum baktým gitmiyor 43 stop olurum.baktým yýlbaþýna kadar %30 vermiyor gene stop olur giderim.
yatýrýmcýnýn yapacaðý budur 500 tane kaðýt var bütün parayý þiþeye gömüp 1 yýl bekleyip sonra da þiþe yönetimine sallamak ne kadar doðru tartiþýlýr.
biz de salladýk zamanýnda ama bir faydasýný göremedik.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri