AEFES 300 tl de iken çok ucuz , faizler ve enflasyon düþerse daha da ucuzlayacak diyordu þimdi baktým yüzde 5 eksi yemiþ 184 kapanýþ. Tabi kendisi bunu derken meðersem arka kapýdan kamyonu dayamýþ satýyormuþ. Sonra çýktý foyasý meydana.
Þimdi bu þiþe ye yatýrým yapacaklar 1 deðil 2 deðil 3 kere düþünsün derim. Arkadaþýn da dediði gibi 2022 de eregl ye bulaþtý bu fedor . Endeks 2000 puan da idi. 11.500 oldu 40 tl den aldýðý eregl 41 tl oldu. Endeks misal 20.000 olurken bu kaðýt 50 tl falan olursa anca þaþýrmasýn kimse.
Siz iki salak sadece siz anladýnýz aslýnda benim AEFES'i nasýl milletin üzerine boca ettiðimi, nasýl Ereðli'yi periþan ettiðimi, Endeks'i bofa üzerinden nasýl millete kakaladýðýmý(!)![]()
AEFES'i 300'den ben satarken millet alýyordu, kamyon kamyon sattým kaç milyon sattým bilmiyorum, böyle sabah bir baþlýyorum, milyon milyon(!)...Shortum açýk zaten orasý da tamam(!)
Buradakiler de öðrensin ki, kimsenin görmediði gerçekleri sizler görecek kadar, zeki, hatta nobel ödüllü alabilecek kadar ekonomist, engin tecrübeli borsa bilgisine haiz kiþilersiniz(!)...
Yine yakalandým!
Þiþe'ye geldim ama yine yakalandým...
Ne demiþtim Endeks 7000'e kadar kimse rahat nefes almasýn... Aynen devam7000'den 20.000'e çekeceðim...
Tabii siz iki salak dýþýnda diðer normal insanlar bunu yazýyor olduðum halde inanmayacak ama siz gerçeði biliyorsunuz ve para kazanabilirsiniz...
Hemen short açýn sonra da beni takip edin!
Þimdiye kadar yaptýysanýz zaten en az 20-30 milyonu atmýþssýnýzdýr cebinize...
Þimdiki görevim, Þiþe'ye son darbeyi vurmak... Yine yukardaki iki salak dýþýnda kimse buna inanmayacaðý için açýk açýk yazýyorum(!)
Þiþeye yüklü short girdim, bakmayýn dün yönetim biraz mani oldu ama ben iþimi bilirim!
Endeks fýrlasa da Þiþe'yi buralarda tutup canýna okuyacaðým...
Milyon milyon açýða satýþým var, aylardýr kim baský kuruyor hisseye sanýyorsunuz? Viop bir taraftan, açýða satýþ bir taraftan, BOfa ile operasyon bir taraftan...
Þimdi hedef endeks 20 bin bile olsa þiþe'de 40 lirayý geçirmemek(!)
Niye açýk açýk yazýyorum, yukardaki iki salak dýþýnda normal hiç bir insan bu yazdýklarýmýn gerçek olduðuna inanmayacak(!)
![]()
Bu iki salak çok iyi bilir.
DAha önce ISMEN'i çökerttim operasyon çektik(!) Bunu da yýllar sonra yine bu iki salak anladý(!)
Sonra bunlarýn ortaya çýkardýðý baþka neler var düþünüyorum...
Enerjileri çökerttim bak onu unuttular...
Enerjileri nasýl çökerttiðimi bu iki salak anlatýr bugün...
Özetle:
Europower'a bir girmiþim, Gesan, mesan... ver ALLAH'ým ver ver ALLAH'ým ver, patronla bir yandan anlaþmýþým, hükümetle bir yandan, (yok enerji bilmemnesi olacakmýþ yok bilmem yatýrýmlar gelecekmiþ vs ayaðýna) ver ALLAH'ým ver, ver ALLAH'ým ver...
Ama yine kimse anlamadý bu iki salak benim foyamý ortaya çýkarttý(!)![]()
Bunlardaki zeka, akýl, öngörü, normal insanlarýn hiç birinde yok.
Endeksi nasýl çökerttiðime bu D83 salaðý birebir þahittir(!)
Ona mesajý çaktým ama o da belki geç anladý yine de bir kaç milyon kazanmýþtýr belki...
Sinyali yaktým aldým dedim, ne demek o? Bas shortu endeks çökecek(!)
Anlat oðlum D83 nasýl millete endeksi boca ettim, anlat koçum(!)
Al þiþeee dön köþee
Þiþecam camdýr gerisi heyecamdýr.
Ytd
Yer Ýmleri