Fedor bu kaçýncý "bi daha yazmam ifaden". Ben en az 10 saydým her seferinde de dönüp yine yazýyorsun. Hadi o kýsmý geçtim.
5 sene eregl biriktireceðim diye forumda aylarca yazdýn. 1 sene geçmeden en dipten memleketi araba ile turlayacam arkadaþ borç istediði gibi sudan sebeplerle sattým dedin. eregl bu süreçte 2.5 dolardan 1.2 dolara düþmüþ idi.
Ekip halinde hisse de iþler iyi gitmiyor diyenlere küfür/hakaret ettiniz forumdan kovmaya çalýþtýnýz. Ýþinize gelmiyordu yazdýklarýmýz tabi. Orada gittin en az benim farkettiðim 4-5 nick daha aldýn . Günde yardýmcý nicklerle birlikte 20 post kasýyordun bir ara.

Gittin enerji þirketlerine girdin yüzde 50 düþtüler. Oradan aefes e gittin önce bi pumpladýnýz sonra dump. Çok ucuz çok ucuz daha da ucuzlayacak diye patrik ile parlattýðýnýz hafta arka kapýdan satmýþsýn sonra kendin itiraf ettin. Hepsi kayýtlý yazýlar bunlar. En az 10 15 yalanýný yakaladým bu forumda. En son pozisyonum deðiþti daha yoðunum ondan yazamýyorum diyordun.Ama Bakýyorum 7/24 topik nöbetlerine baþlamýþsýn.

Þiþe alacak almayý düþünen arkadaþlar. Bu fedor ve þürekasýna dikkat edin!!!