Sn Kirman gitmeden önce o zamanlar dediðini yerine getirip gitti! Bu fiyatlarý haketmiyor diye fi tarihinde 4 katý olmaliydi mi yanlýþ hatýrlamýyorsam. Ama böyle 2.5 katýný geri alacaðýný soylememisti. Gerçi o sonraki dönemi bagliyor sanýrsam. Ytd.
Sn Kirman gitmeden önce o zamanlar dediðini yerine getirip gitti! Bu fiyatlarý haketmiyor diye fi tarihinde 4 katý olmaliydi mi yanlýþ hatýrlamýyorsam. Ama böyle 2.5 katýný geri alacaðýný soylememisti. Gerçi o sonraki dönemi bagliyor sanýrsam. Ytd.
Mathias'a atfen...
Þimdi söyle bana hangi salak 4 yýllýk hesabýný yönetime tamamen sildirecek kadar bu iþlere bulaþýr, teknik olarak yakalanmamak imkansýza yakýnken, çifter nickle dolaþýr...
PARANOYAK diyorum boþa demiyorum .... Kimseye iftira atma... Ayný burada olduðun gibi diðer tüm tahminlerinde de ayný PARANOYAKLIK devam ediyor. Ereðli'yi benim çökerttiðimi, pazarladýðýmý söyleyecek kadar da saçmalayabiliyorsun...
Þimdide Þiþe'ye geldim arkdaþlarla iki laf ettim, alsam mý dedim diye, Þiþe'yi çökertecekmiþim...![]()
ÇÖKERTME GÜCÜM OLSA SENÝ ÇÖKERTÝRDÝM BUKADAR SENEDE...![]()
![]()
Son düzenleme : fedoramca; 17-10-2024 saat: 09:20.
Yahu sen ne þaban bir adamsýn. Gitmiþ yöneticiye sormuþ. Oda otur evladým sana nasýl yapýlacaðýný anlatim mi diyecek idi. Adam sistem yakalar falan diye geçiþtirmiþ .
Sen nasýl bilgisayar müh. sin. O da kolpa deðil mi fedor. Hem yeni pozisyona geçmiþ idin. Yoðundun falan ? Hayrola. Yine baþladý mý topik nöbetleri. ?
Polise gidip. Þimdi memur bey banka nasýl soyuluyor sistem bir þekilde yakalar herhalde ben soyabilir miyim demek gibi salakça biþi.
maþallah....![]()
Al þiþeee dön köþeee
Al þiþeee gitme iþeee
Þiþecam camdýr geriri heyecamdýr
Ytd
Kudurdu kudurdu
Yer Ýmleri