Artan

16,66 9.97 12:29
33,74 9.97 12:28
19,87 9.96 12:29
26,32 9.94 12:29
27,20 9.94 12:28
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 12:29
279,50 -6.13 09:55
72,55 -5.72 12:28
39,28 -5.71 12:29
100,80 -5.26 12:29
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.198.394.779,25 12:29
6.001.468.348,75 12:29
5.157.443.831,96 12:29
4.369.514.346,70 12:29
4.127.029.387,50 12:29
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4160 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    vadeliden dönüþ oldu bugün %50 sini 3 hisseye pay edip alýþ yaptým.yarýn da kalanla alýþ yapýp çalý arkasýna geçeceðim.endeks çok sýkýntýlý büyük risk alýyoruz ama huylu huyundan vazgeçmez.

bir elektrikli araç hedefi belirledim 1 yýl içinde dolar bazlý x3 lazým bakalým hedefi tutturabilecek miyiz yoksa ikinci el arabam ile devam mý

portföyü de buraya tarihe not düþeyim de ömür yeterse seneye bakýp güleriz.

ÝÞFÝN 0,3 $ hedef 1$ aðýrlýk %50
    ÞÝÞE 1,15$ hedef 2,5$ aðýrlýk %30
    TKNSA 0,75$ hedef 2$ aðýrlýk %20

YTD

Moza hc sodalarla aldýðýn araba mý þimdiki bindiðin?
    Bende 18 yýldýr bindiðim aracý sýrf karavan alýcam diye geçen sene deðiþtirdim. Karavaný bu sene aldým, Elektrikli hep gönlümden geçti ama karavan çekilmesi nasýl olur diye biraz kafamý karýþtýrdý. Aslýnda hybrid daha mantýklý görünüyor, trafiði yoðun ve ulaþým mesafesi uzun yerler için! Yýlda bir iki kez tatil yoluna çýkacaklar için!
    Elektrikli için oto sanayi henüz oturmadý, 2030 ve sonrasý gibi bizim ülke için.
    Bu paylaþýmýn geçmiþte dejavu gibi oldu bana! O süreçte aldýðýný hatýrlýyorum ve sonu da öyle olur diye umuyorum..
    bu aralar ummaktan baþka seçimde yok gibi! Ytd

Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Moza hc sodalarla aldýðýn araba mý þimdiki bindiðin?
    Bende 18 yýldýr bindiðim aracý sýrf karavan alýcam diye geçen sene deðiþtirdim. Karavaný bu sene aldým, Elektrikli hep gönlümden geçti ama karavan çekilmesi nasýl olur diye biraz kafamý karýþtýrdý. Aslýnda hybrid daha mantýklý görünüyor, trafiði yoðun ve ulaþým mesafesi uzun yerler için! Yýlda bir iki kez tatil yoluna çýkacaklar için!
    Elektrikli için oto sanayi henüz oturmadý, 2030 ve sonrasý gibi bizim ülke için.
    Bu paylaþýmýn geçmiþte dejavu gibi oldu bana! O süreçte aldýðýný hatýrlýyorum ve sonu da öyle olur diye umuyorum..
    bu aralar ummaktan baþka seçimde yok gibi! Ytd
    evet soda dan aldýðým araç hala duruyorsenin karavan da hayýrlý olsun.güzel zevk.ben biraz daha rahatýma düþkünüm karavan-kamp iþi bana göre deðil ama hakkýný verene çok güzel hobi.
    hybrid 2 motor 2 bela ben hiç hybrid bakmýyorum ya tam elektrikli ya da içten yanmalý olsun.Hyundai ioniq 5 çok beðendim. ortalama 500 km menzili var zaten senede bi kaç kere uzun yol yapýyoruz o yüzden mantýklý bir seçenek gibi geliyor karavan çekme hususunu bilmiyorum teorik olarak torklar yüksek çeker ama hiç araþtýrmadým.

bakalým endeks 7binleri görürse biz hedefe 12 ayda varamayýz.ancak 8400 den falan dönerse bir umudum var

Teþekkürler hc ne hobisi beya ! O kadar zengin iþi deðil benimkisi. 1 tane oturduðum ev, bindiðim araba ve yazlýk niyetine karavan iþte basit bir yaþam þükür. Ha deprem vs olurda yaþarsak kafamýzý sokacak küçük minnak bir þey!
    Çocuk büyüdü tatil vs zaten zor!
    Kötü bir yaþamým olsada geçmiþte, þimdiyi görünce diyorum ki benim yaþadýðým kötü yaþam aslýnda iyiymiþ! Umarým gençlerimiz, çocuklarýmýz iyi þeyler görür! Bak yine bir ummak var. Hergün bir sonraki güne umarak yaþam. Ytd

Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Teþekkürler hc ne hobisi beya ! O kadar zengin iþi deðil benimkisi. 1 tane oturduðum ev, bindiðim araba ve yazlýk niyetine karavan iþte basit bir yaþam þükür. Ha deprem vs olurda yaþarsak kafamýzý sokacak küçük minnak bir þey!
    Çocuk büyüdü tatil vs zaten zor!
    Kötü bir yaþamým olsada geçmiþte, þimdiyi görünce diyorum ki benim yaþadýðým kötü yaþam aslýnda iyiymiþ! Umarým gençlerimiz, çocuklarýmýz iyi þeyler görür! Bak yine bir ummak var. Hergün bir sonraki güne umarak yaþam. Ytd
    ayný düþünüyoruz.2 sene önceye kadar ev de yoktu bizde anca ufak tefek biriktirip tekrar buralarda arayýþtayýz.
    ne demiþ þair ya umutlar biterse

Alýntý Originally Posted by moza80 Yazýyý Oku
    vadeliden dönüþ oldu bugün %50 sini 3 hisseye pay edip alýþ yaptým.yarýn da kalanla alýþ yapýp çalý arkasýna geçeceðim.endeks çok sýkýntýlý büyük risk alýyoruz ama huylu huyundan vazgeçmez.

bir elektrikli araç hedefi belirledim 1 yýl içinde dolar bazlý x3 lazým bakalým hedefi tutturabilecek miyiz yoksa ikinci el arabam ile devam mý

portföyü de buraya tarihe not düþeyim de ömür yeterse seneye bakýp güleriz.

ÝÞFÝN 0,3 $ hedef 1$ aðýrlýk %50
    ÞÝÞE 1,15$ hedef 2,5$ aðýrlýk %30
    TKNSA 0,75$ hedef 2$ aðýrlýk %20

YTD
    Hojam þimdilik tebrikler. Umarým bu zamanlama doðru olur da biraz nefes olur.. Yine iki dudaðýn arasýna bal calmamissalar.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •