Artan

198,00 10 10:57
18,07 9.98 10:57
38,80 9.98 10:57
23,94 9.92 10:57
41,08 8.45 10:57
Artan Hisseler

Azalan

47,88 -10 10:57
9,65 -9.98 10:57
165,20 -9.97 10:57
13,94 -9.95 10:57
1,91 -9.91 09:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.615.022.491,75 10:57
4.805.286.252,25 10:57
2.857.953.846,01 10:57
2.626.240.284,98 10:57
2.543.219.035,00 10:57
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4160 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by freedým Yazýyý Oku
    Kendileri dýþýnda dolaþýmda 560 milyon adet hisse var diye biliyorum

Alýnan 11.3 milyon
    iki günde 450 milyon tl lik hisseyi piyasadan çekmiþ o kadar da küçümsemeyin bistte sermayesi bu kadar olmayan 100 þirket vardýr.
    gediðin infonun philip in osmanlýnýn o kadar malý yok yani
    birilerine iskontolu çakmazlarsa 2025 sonuna kadar çok faydasý olur fiyat üzerinde.

Moza hc pek bir rahatlamýþ gördüm seni. 😊
    Dün takas deðiþiminde (pasta da deðil) bofa aliciydi bugün ise dunkunun fazlasý ile satýcý olmuþ.. bugün aot 41.50 civarý. Ytd

Dün baskýyý arttýran kendileriydi dediydim,
    bugün ise çýkýþ yapaný karsilamis alýmý gibi geldi bana. Belki de danýþýklý dövüþ. Neyse alýmda vites olmuþ biraz daha. En azindan alým yerinin adý belli þimdilik.. ytd

Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Moza hc pek bir rahatlamýþ gördüm seni. 😊
    Dün takas deðiþiminde (pasta da deðil) bofa aliciydi bugün ise dunkunun fazlasý ile satýcý olmuþ.. bugün aot 41.50 civarý. Ytd
    pozitif düþünüyorum endeks güç topluyor 20 günlük ortalamadan güç alýp 10200 üzeri kapanýþlar yapar yönetim de 2 günde 11 milyon almýþ bu da baþka pozitif nokta .endekse kayýtsýz kalmaz bu sefer faizler de düþmeye baþlayýnca mecbur bir miktar para illaki buraya da akar.

yeter ki bu ara bi deprem ekonomide görevden alma yeni bir savaþ ya da bomba hikayesi olmasýn.

bofa da yola gelir zaten epey azaldý malý liderliði býrakalý çok oldu belki eski günlerine geri döner

Alýntý Originally Posted by moza80 Yazýyý Oku
    pozitif düþünüyorum endeks güç topluyor 20 günlük ortalamadan güç alýp 10200 üzeri kapanýþlar yapar yönetim de 2 günde 11 milyon almýþ bu da baþka pozitif nokta .endekse kayýtsýz kalmaz bu sefer faizler de düþmeye baþlayýnca mecbur bir miktar para illaki buraya da akar.

yeter ki bu ara bi deprem ekonomide görevden alma yeni bir savaþ ya da bomba hikayesi olmasýn.

bofa da yola gelir zaten epey azaldý malý liderliði býrakalý çok oldu belki eski günlerine geri döner
    Doðru düþünüyorsun tabiki. Benim demek istediðim þuydu. Satan varsa aliciyim þeklinde gövde göstermiþ. Daha önceleri de bunu defaten yaptý. Ama hiçbir zamanda elindeki kontrolü baþkasýna vermedi.. dusrmek isterse düþürüyor yükseltmek isterse yükseltiyor. Tahtacý bunj hep yapýyor.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Doðru düþünüyorsun tabiki. Benim demek istediðim þuydu. Satan varsa aliciyim þeklinde gövde göstermiþ. Daha önceleri de bunu defaten yaptý. Ama hiçbir zamanda elindeki kontrolü baþkasýna vermedi.. dusrmek isterse düþürüyor yükseltmek isterse yükseltiyor. Tahtacý bunj hep yapýyor.. ytd
    valla tüfek çýktý mertlik bozuldu bofadan iþlem yapan çok yerli var diyorlar artýk bilemiyorum benim bile 3 aracý kurumda hesabým var

Alýntý Originally Posted by moza80 Yazýyý Oku
    valla tüfek çýktý mertlik bozuldu bofadan iþlem yapan çok yerli var diyorlar artýk bilemiyorum benim bile 3 aracý kurumda hesabým var
    Önemli dedim ama yazýný okuduðum için öyle dedim. Dediðin gibi Ahmet Mustafa Mehmet olmuþ bofa.. tek sýkýntý para sýkýntýsý olmamasý sanýrým. Açýðý satýþ yasaðý kalkýnca ne olacak acaba. Ben endeksi aciga satýþa kadar yukarý alýrlar diye düþünmüþtüm, oncesinde göze hitap edilebilsin diye ama vakit daralýyor. Ve endeksi daralyiyorlar hala. Normal þartlarda aracý satýþa koyarken yýkarsýn, yaglarsin, suslersin onun gibi. Ama zaman iyice daraldý.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •