EMiyorlar kanýmýzý her yerden demekte olabilir.
Ytd
EMiyorlar kanýmýzý her yerden demekte olabilir.
Ytd
Ben hissede yeniyim ort 37 lerde , eski bekleyenler icin faydam.olursa ne mutlu .
Belki degisik bir perspektif sunabilirim.
Hisse soda külü ile ataga kalkacak bence .
Is bankasinýn holding olma olayý katalizor olabilir. Dahasý hisse sadece 110 b de pd si .
Oba makarna 30 b astor 105 b vs vs demem o ki yeni arzlarn haline bakýn birde bunlar dusmus cakilmis halleri.
2008 2020 de gordugu dip 0.95 cent . Belki yine gorebilir 2025 de . Ama digerleri gibi ne yaklasiyor olabilir ??
Siyasi olarak yanls yerlerde geziyorz putin trump adabistanda gorusuyor bunlar yerelci .biz saklaban zelensky ile gorusuyorz ingiliz gudumu altinda. Yanlslmz bu
Hissemize yansimasi ise trump ambargo uygularsa abd deki yatirimlar cop olabilir tek risk bu. 0.95 cent in baska aciklamasi yok bende.
Hersey bundan ibaret bence .
Otomotive cam vermiyor diye 2008 2020 kriz seviyesine gelemez baska birsey var
https://businessanalytiq.com/procure...h-price-index/
Soda külü fiyat analizi geçmiþten günümüze. Asya, Amerika, Avrupa.
Soda külü bu þirketin kalbi bu doðru lakin Kalbin pompalanmasi için diðer faaliyetlerinde global olarak canlanmasý gerek ki talep oluþsun. Ytd
Þöyle de bir gerçek var epeydir cezalandýrýlýyor. Fakat bir çýrpýda bu cezayý geri alirmi orasý muamma.. ytd
Cimer’e özellikle genel yönetim giderleri ile pazarlama satýþ ve daðýtým gider kalemlerinin araþtýrýlmasý, denetlenmesi ve incelenerek varsa sorumlular hakkýnda suç duyurusunda bulunulmasý konularýný da içeren bir þikayette bulunacaðým.
Þu ana kadar iþ bankasý demetmenlerinin çoktan duruma el koymalarý beklenirdi, fakat en azýndan kamuya bu yönde bir açýklama yapýldýðýný okumadým.
Bu kafayla giderlerse yakýnda þiþecam’a da bir kayyum atanýr; demedi demeyin..
Al-sat tut deðildir.
Özet Gelir Tablosundan; 9A’23 - 9A’24
Satýþ gelirleri- 158.992 / 136.312 %14,26 (-)
SMMaliyeti - 113.154 / 104.728
SMM/Gelir oraný - %71,17 / %76,83
Gen.Yön.Gid- 10.091 / 10.562
Paz.Sat.Dað.Gid- 21.017 / 21.672
Diðer kalemlere gerek yok; her þey bu üç kalemde, satýþý da eklersek 4 kalemde saklý..
Satýþ gelirleri düþmesine raðmen, satýþlarýn maliyeti artmýþ, + genel yönetim giderleri ile Paz Sat Dað Giderleri bir önceki yýla göre neredeyse ayný kalmýþ?
Bu tablonun ciddi ciddi incelenmesi, araþtýrýlmasý ve hesabýnýn sorulmasý gerekmektedir.
Makul, mantýklý ve izah edilebilir bir yaný vardýr umarým.
Yoksa yönetim kurulu komple sorumlu olacaktýr.
Çok kýzgýn ve kýrgýným arkadaþlar☹
Al-sat tut deðildir
Yer Ýmleri