Perþembe ilk çeyrek için son faiz kararý. 250 bekliyor piyasa ama çok az bence. Ve sonrasýnda 6 karar daha var ki bir sonrakiler için bir umut olsun verilecek karar. Ytd
Perþembe ilk çeyrek için son faiz kararý. 250 bekliyor piyasa ama çok az bence. Ve sonrasýnda 6 karar daha var ki bir sonrakiler için bir umut olsun verilecek karar. Ytd
Saholun solundan geçmiþler izlenimi var finansallarinda. Çok incelemedim ama o da dobrovski olmus..
Haliyle Yarýn bugün doldurduklarý surahilerden bardaklara akitirlar. Ýyice kumarhaneye döndü ortam acaba yarýn hangi bardaklar. Bul karayý al havayý ortamlarý. Ytd
bürüt 0,653 temettü..... ben memnunum....bu þartlarda fena deðil..
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Umarým þirket bir daha geri alým yapmaz... Geri alýmý hep satýþ fýrsatý olarak kullandýlar...
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
25 Mart genel kurul tarihi.
0.55 krs temettü ödeme tarihi 3 Haziran. Ytd
Hasan arkadas bu temettulerle Paþabahçeden tabak alýnmýyor dediðinin üzerinden epey zaman geçti.
Þimdiye bakarsak býrak tabak almayý, pasabahceye gidebilmek için yol parasý etmiyor.. ytd
Yabancý ya da yalancý yarýn.
Bu temettüyu yol parasý etmiyor diye yarýnda yorumlarsa eðer! Yollu bu diye düþünebilirler.. gerçi yabancý ile yalancý arasýnda ince bir çizgi kendileri top ceviriyorlar cizgisidir diye de düþünmeden edemiyorum..
Umalimda yol parasý yorumu katilmasin.. ytd
Yer Ýmleri