Karelin otomotiv konusunda sadece togg ile iliþkisi yok bu konuda vesteli ön plana çýkarmanýn anlamý yok...karel pazar olarak bu konuda sadece Türkiye pazarýný düþünmüyor..bu kadar ciro yapýp bu zararý yazmasý normal geçen bilançoda da aynýydý...3 aylýk sürede deðiþen birþey olmamýþ...bedelli sermaye artýrýmý amacý belli borç azaltmak deðil...yine bir yatýrým amacý var...beklemekten baþka yol yok...hisse fiyatlamasý içinde çok faktör var...sadece insanlar kara bakmýyor gidiþatada bakýyor...o yüzden hisse tam tersine yukarýda gidebilir...
Yine ayný hikaye, 1 milyar brüt kar finansman gideri huplemiþ ve ilk 2 çeyrekteki 117 m zarara ilave zarar yazmýþ yine, zararý kapatýp ufak kar yazar diye umutluydum.
Ft-2 detaylarý paylaþmýþ zaten, yönetim finanstan hic anlamýyor, yatýrým da yatýrým önce borcu azalttým yahu, her alana dalmayýn.
Bu arada bilanço öncesi hissedeki aþýrý satýþ da cok manidar, bilançodan þüphelenmistim haklýymýþým, bu durum yilarin Karelcisi olarak midemi bulandýrdý açýkçasý.
Mobilite ve teknoloji fuarýnda yoksun kime ürün satacaksýn ladaya mý
Vesteli ön plana çýkardým ne olacak þimdi Karel kâr mý açýklayacak
hocam vestel sayfasýnda yazabilirsin biz neyin ne olduðunu biliyoruz merak etme dert etme...vestelin iþi ayrý bunun iþi ayrý...togg 6 parça üretiyor sadece kimse bunun umuduna iþ yapmýyor adamlar bu konuda ilerleyeceðini söylüyor daichi o yüzden alýndý vestel bu konuda týrnaðý olamaz televizyon yapmaya devam etsin...
Yer Ýmleri