Yahu arkadaþ siz ne laftan anlamaz birisiniz, size yatýrým yaptýðýnýz hatta aþýk olduðunuz Vestel'le Karel i bu forumda aklý baþýnda kimsenin karþýlaþtýrmadýðýný, kendi kendinize gelin güvey olup, büyük oranda farklý sektörlerde faaliyet gösteren iki þirketi burada karþýlaþtýrmamanýz gerektiðini, hatta önünüze gelen her forum sayfasýna Vestel le ilgili bir þeyler yazýp durmanýzýn pek de saðlýklý bir durum olmadýðýný uzun uzun anlattým, ama ya idrak yollarý týkanýklýðýyla ilgili bir sýkýntýnýz var ya da kasýtlý olarak anlamamak için çaba sarf ediyorsunuz, gerçekten bir idrak sorununuz varsa diye kibarca yazýyorum daha fazla sabýr zorlamadan aþýk olduðunuz hissenin sayfasýna gidin, yok kasýtlý olarak algý operasyonu yapmaya çalýþýyorsanýz çok cahil ve amatörsünüz burada yazdýðýnýz saçmalýklarýn bir geçerliliði yok, en azýndan bende sinirlenme dýþýnda bir þey oluþturmuyor, derdiniz her ne ise kimseye sataþmayýn ve kendi acayip dünyanýzda ne yaþýyorsanýz yaþayýn ..
Dün atýp tutanlar nerede diye ahmakça bir þey yazmýþsýnýz, dün kimse atýp tutmadý, bazý arkadaþlar Karel in olumsuz yanlarýný bazýlarý da þirketle ilgili uzun vadeli olumlu beklentilerini yazdý, bu yazýlanlarý anlamanýzýn pek mümkün olmadýðý yazdýklarýnýzdan anlaþýlýyor, ben kendi adýma buradayým hiçbir yere gitmedim ve daha önce de defalarca yazdýðým gibi þirketin orta uzun vadede çok müthiþ bir büyüme yapacaðýna da inanýyorum. Þirketi beðenmiyorsanýz ya da yatýrýmcýsý deðilseniz abuk subuk sataþmalarý býrakýn ve kendi çöplüðünüz neresi ise oraya gidin,
O profil resmî Arabistanlý Lawrence mi Dartanyan mý?
Alýntý yaptýðým mesajý yazmak zorunda býrakan cok nick'li þahýs, iþim gücüm var, bana sataþacak bir þey yazarsýnýz ve cevapsýz kalýr diye bekliyorum ama böyle saçma sapan diyaloglarla uðraþacak kadar vaktim de yok. Sizinle þahsi olarak bir derdim yok, sataþmayýn ve hisseyle ilgili olmayan saçma sapan paylaþýmlarla sayfayý meþgul etmeyin, gidin iþinize kendi kendinize ne yaþýyorsanýz yaþayýn, bulaþmayýn
Tamam hocam sen haklýsýn kendine iyi bak
Yer Ýmleri