Savunma Sanayi devleriyle ayný fuarda.
https://twitter.com/KarelComTr/statu...14989812264970
![]()
Savunma Sanayi devleriyle ayný fuarda.
https://twitter.com/KarelComTr/statu...14989812264970
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bu kadar fuara katýlýp da hiç bir iþ baðlantýsý yapmamak enteresan, pandemi dönemiydi galiba Tüyap'tak SS fuarýndaki standýný ziyaret etmiþtim hiç beðenmemiþtim, þimdi görüntülere bakýyorum Katar'daki de ayn stand, hiç ilerleme yok, millet tankýyla tüfeðiyle hava atarken bizimki kulaklýða benzeyen bir alet ve bataryaya benzeyen bir alet koymuþ küçük bir oda görünümlü standa,imaj sýfýr.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
2 yýldýr bekliyoruz ha bügün ha yarýn ha bu afta ha bu ay ha bu yýl milletin parasý pul oldu analarýndan emdikleri sütü ********ler insanlarýn burnundan getirdiler 2,5 ay oldu bir bilançoyu açýklayamadýlar…borsa rekorlar kýrarken bunlar eski zirvelerinde bile bir kapanýþ yapamadýlar…13 ayda iki bedelli yapýp milleti soydu soðana çevirdiler…dohol dan bu memlekete zarardan çok ne olduk bizim gibi yatýrýmcýlara faydasý olsun bu ********lerin 1990 la 2001 yýllarý arasýnda hükümet kurup hükümet yýkanlar deðilmiydi…lanet olsun bunlarýn soyuna sopuna
Yönetim Kurulu bugün toplandý.
Toplantýdan, %100 baðlý ortaklýðý Telesis Telekomünikasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde tarafýndan "devir alýnmasý" suretiyle KAREL bünyesinde birleþilmesi kararý çýktý.
Güzel bir geliþmeye benziyor. Hayýrlýsý..
Þirketimizin 18.03.2024 tarihli Yönetim Kurulu Kararý ile, Þirketimiz Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý ve Genel Müdürü Sn. Yaman Tunaoðlu' nun 18.03.2024 tarihi itibarýyla genel müdürlük görevinden ayrýlmasý sebebiyle, Sn. Bora Tuncer'in 18.03.2024 tarihi itibarýyla Genel Müdür olarak atanmasýna ve Sn. Yaman Tunaoðlu' nun þirketimizde üst düzey yönetici ve murahhas yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmesine karar verilmiþtir
Karel iyi yolda ilerliyor.Bora Tuncer bey Karel e cok seyler katacak birikimli birisi.
Yer Ýmleri