Mühendis kardeþleri de pasifize ettiler. Hayýrlýsý olsun hakkýmýzda kötü günler geride kaldý önümüzde daha kötü günler bizi bekliyor
Mühendis kardeþleri de pasifize ettiler. Hayýrlýsý olsun hakkýmýzda kötü günler geride kaldý önümüzde daha kötü günler bizi bekliyor
demekki satýþlarýn sebebi tunaoðlunun görevi býrakmasýymýþ adamlar her bilgiyi içerden alýyor kap yerine bu yöntemi kullanýyor doðan demek ki
Þirkette öyle bir zaafiyet var maalesef ama Þakir bey 80'leri devirmiþ sonuçta, daha çok koþacak adam lazým ama yönetimde olduðu sürece sýkýntý yok bence.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
haberi içerden alanlar verdi malý kapa düþüncede haberi olanlar veriyor kapa düþen her haber sonrasý taban yiyoruz neredeyse
hoþ geldin 14 ler bakalým burda ne kadar dayanacak
Ben deðiþimi olumlu buluyorum hisse satýlmýþ umurumda deðil..Bugün satarlar yarýn çýkarýrlar bu iþler böyle yürüyor....Þirketi sattý adamlar hala genel müdür olmalarý saçma o kadar genel müdürlük istiyordularsa satmasalardý þirketi...
Doðan holding bu þirketi çok iyi seviyelere çýkarýr onda eminim ama biz yatýrýmcýlara sýra ne zaman gelecek bilmiyorum...Þirketin en büyük sýkýntýsý bilgi saklamasý.Ben anlamýyorum bilgi saklayýnca ne oluyor..
en son sermayesi kadar neredeyse iþ aldýðýna dair kap attýlar hisse bana mýsýn demedi...neye göre gittiðini de çözemiyoruz...
gitmiyorki hisse sayýn wiper çözelim doðan bedavaya getirmeden þirketi hiç bir yere götürmez doðan yatýrýmcýsný düþünecek tarzda deðil eðer düþünseydi bu fiyatta olmazdý karel hem yatýrýmcýsý için hem þirket için .
bu yatýrýmcýlar bir senede 2 bedelli parasý verdi karþýlýðýnda ne aldý bu enflasyonist ortamda bir þey almayý geçtim parasý deðer kaybetti .
Yer Ýmleri