Karel eskisi gibi deðil, kimyasý çok fena bozuldu, bu endekste bu kadar düþmesi manidar, gevþeklik var zaten, emeði geçenleri Allah'a havale ediyorum.
Karel eskisi gibi deðil, kimyasý çok fena bozuldu, bu endekste bu kadar düþmesi manidar, gevþeklik var zaten, emeði geçenleri Allah'a havale ediyorum.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
En ufak tepki bile satýþla karþýlýk buluyor, hiç gücü kalmadý, mühendis kardeþlerden biri nisan ayýnda 15.39 ile mal satmýþtý, niye ve kime sattý hiç açýkalamadý.
Keþke ilk baþta tümden çýksalardý bir daha selam vermezdim doðan þirketine, mühendislere özellikle de Þakir beye çok güvenmiþtim, onlarýn borusu ötmüyor artýk.
vuk beyannamesi gelince niye yükseldi bu þirket?
Bir kaç gün önce 17 üstünde olan hisse þimdi tavaný bile 16'ya düþtü, 15 üstü kapanýþlara bile gücü yok þimdi, bir yerden dönecek ama nereden ve hangi sebeple bilemeyiz.
Karel'e yatýrýmcýlarýn gelecek bekldmtileri sebebi ile verdikleri avans tükendi.Þimdi dachii"yi halka açma ve bedelli sermaye arttýrýmý opsiyonlanlar kaldi k/y saðabilecekleri.Togg bagaj kapaðý çipinden daha iyisini ortaya koymalarý gerek.
Yer Ýmleri