Hissede nöbetçi tahtacý var. Dün kapanýþa 5 milyon lot satýþ girdi. Gövde gösterisi yapýyor her gün. 10 lira yaptirmazlar hisseyi. Hisseye talep olmamasý elini rahatlatýyor. Kim inanýr bu hissede bir yýl önce 15 liradan ortak satýþý olduðuna.
Dohol Ýstanbuldaki Trump Tower yatýrýmýnda Trump ile ortaktý.Eminim Trump ile iliþkisi devam ediyordur.Dohol'ün birçok þirketi var, Karel bana göre onun geleceði olan en iyi ortaklýðý, özellikle þu anda Çin ile ABD nin teknoloji sahasýndaki micadelesi göz önüne alýndýðýnda.Tamam,Karelin þu anda çip üretiminde diþe dokunur bir etkinliði yok ama göz kamaþrýrýcý bir pencere neden açýlmasýn.Askeri telefon santrallerinde AB savunma sanayi yatýrýmýnda neden yer almasýn.
Karel 1Ç bilançoda hafif bir süpriz mi yapacak acaba az bir kafayý kaldýrdý bu gün.Kükre biraz
Teknoloji þirketleri genel olarak borcu az ama karelin borcu çok...Bu duruma mantýk bulamýyorum dohol þirketi aldýktan sonra bilanço hiç düzelmedi bedelliler olmasýna raðmen...Bu þekilde borç yatýrýmcý için olumsuz algý sebebi....
Esasýnda Dohol pay almadan önce Karel iþini borç alarak götürüyordu.Dohol'ün finandal destekle katma deðeri daha yüksek iþlere girmesini bekliyorum.Þu anda AB nin debasa savunma harcamalarý ve ABD-Çin gümrük tarifeleri sebebi ile bir fýrsat penceresi aralama imkaný yakalamasý gerekir.Dohol burada devreye girmeli.Daichi' nin borsaya açýlmasý ancak böyle bir fýrsatý yakalamalarý sonrasý talep görür.
Bu ne yaa...Ben pembe ufuklar çizdim,Karel nerdeyse devre kesti.Ýç karýþýklýklardan ürktü danýrým.
Savunma sanayi hisseleri bugün hareketliyken bizimki yine enkaz, Aselsan çözüm ortaðýydý güya.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri