Pakist - Hindist ateþkes yaptý, Rusya-Ukrayna anlaþmak üzere, ABD -Çin tarifeleri görüþüyor.Artýk borsamýzda diðer borsalara paralel bir mini ralli olmasý gerek, Karel genel kurulu yaklaþýyor, parlak gelecek çizerler.
Pakist - Hindist ateþkes yaptý, Rusya-Ukrayna anlaþmak üzere, ABD -Çin tarifeleri görüþüyor.Artýk borsamýzda diðer borsalara paralel bir mini ralli olmasý gerek, Karel genel kurulu yaklaþýyor, parlak gelecek çizerler.
https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiy...zUqxwZ-bGMhOOw
Sahte baz istasyonu kuranlar da varmýþ meðer, hem de Çin menþeliymiþ, neyse ki enselenmiþler.Daha neler göreceðiz bakalým.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Çarþamba genel kurul var. Bir anket yapalým. Genel kurula kadar hisse 10 lirayý geçer mi?
Bence geçmez.
Ben bu hissenin hýzlý bir þekilde yukarý gideceðini düþünüyorum... Genel kurul kaynaklý deðil...grafik yorumum tamamen..
Son günlerde Türkiyede ve dünyada olup bitenler para babalarýnýn önceden haber alýp pozisyon almalarýna olanak vermedi sanki. Onun için de global borsalara paralel gidiyorlar.Artýk altýn yatýrýmlarýmý satma zamaným geldi ama yerine ne alabilirim kararsýzým, sanýrým bir süre faizde bekleyip olaylarý gözlemleyeceðim.Karel'e daha faxla yatýrým yapmak için içim rahat deðil, bilançosunda kara geçmesi gerek, biraz tukarýdan alýrým ama yön daha belirgin olur.
Karel kar yazdýðýnda zaten hisse gitmiþ olur... Enflasyon muhasebesi yüzünden mi kar yazamýyor bal vermeyen arý konumunda karel..
2028 e kadar, yani muhalefet iktidara geldiðinde Dohol öne çýkacaktýr.Þimdi daha fazla alým yapmak istemiyorum, yeteri kafar senedim var.
Yer Ýmleri