Ters algý yapmýþ olma ihtimalleri yok mu? 15 tl fiyatta hedef fiyat belirlemeyenler 40 tl de hedef fiyat vermeleri kýsa sürede bukadar yükselen hisseye yatýrýmcý çekmez aksine hisseden uzaklaþtýrýr diye düþünüyorum bu benim kendi düþüncem…benim ön görüm hissenin piyasa deðeri en az aselsanýn piyasa deðerinin %10 kadar olmasý lazým biyasa deðeri 11 milyar olanakadar devam inþallah.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda BRLSM.E, KAREL.E ve KONKA.E paylarýnda 02/12/2022 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 30/12/2022 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktýr. Ýlgili payda halihazýrda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamýnda önceki aþamalarda tanýmlanan tedbirler de (açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandýðý süre boyunca devam edecektir.
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler, payýn iþlem gördüðü pazarýn/platformun iþlem kurallarý, pazar deðiþimi veya diðer nedenlerle uygulanan iþlem esaslarýndan ayrý olarak deðerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diðer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alýnan iþlem esaslarýnýn geçerlilik süresinden ayrý olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nýn 11/02/2021 tarihli kararý uyarýnca Borsa Ýstanbul A.Þ. Pay Piyasalarýnda ikinci bir duyuru yapýlýncaya kadar BIST-50 Endeksi dýþýnda kalan paylarda açýða satýþ iþlemleri yasaklanmýþtýr.
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Yer Ýmleri