En son para yatýrma tarihi ne zaman. O tarihte T1 demi olmasý lazým yoksa T0 da mý nakitin
En son para yatýrma tarihi ne zaman. O tarihte T1 demi olmasý lazým yoksa T0 da mý nakitin
Karel yine çok güzel bir hamle yapmýþ, "Irak'ta ortak üretime yönelik yapýlan çalýþtayda Irak'ta yürütülebilecek faaliyetlerin yol haritasý belirlendi" diyor þirket.
Þirket son dönemde çok güzel ihracat hamleleri yapýyor, tek eksik þirketin yatýrýmcý iliþkileri politikasý, þirket bir an önce halka açýk bir þirket olduðunu hatýrlayýp geliþmeleri Kap a bildirmeye baþlamalý eðer haber akýþý baþlarsa Karel herkesin diline düþer, herkes karelci olur.
![]()
Tam da dediðiniz/dediðim gibi Sayýn Kürþad; geçenlerde resmi gazetede yaklaþýk 110 milyonluk bir teþvik aldýðý yayýmlandý; bunun kap deðeri yok mu, elbette var.. Kap'a geçtiler mi, hayýr.. Bu konuyu daha önce de yazmýþtým..
Benim görüþüm þudur ki; ya art niyet var ya da sizin daha önce belirttiðiniz gibi, hepsini gelecekte bir zamana öteliyorlar..
ÝnþaAllah ikincisidir diyeceðim ama, ilkinin 'art niyet'inde de saklý bir güzellik görüyorum..
Saðlýk olsun..
Ya Nasip!
Paylaþtýðým haberin linkini gönderiyorum.
https://www.linkedin.com/feed/update...member_android
karel spk nýn bolunme ýle ýlgýlý yazýsý uzerýne.. kap acýklamasý yapýp tarýh verecek
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
karel, spk nýn bedellý sermaye artýrýmý onayý ýle ýlgýlý yazýsý uzerýne.. kap acýklamasý yapýp tarýh verecek...
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
yazýpta tavan yapanlarýn hemen hepsi benzer durumda.. bir çoðu piþirilmiþ ve tuzlanmýþ... bununda tuzlanmaya ihtiyacý var..haftalýkta 38.30 kýrýlýrsa altta 34.40 var.. sert yaparsa sert döner.. günlükleri ise 39.28 38.70 aralýðýna kadar tuzlanmasý güzel olur.. iyi çalýþmalar..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri