2 sene önce 2,5 bölünmüþ zirvesi 25,ben 3 üstünden postalamýþtým,bugün 18.20 tekrar aldýk,ya herru,ya merrru![]()
Bedelliye katýlmayýp rüçhanlarý satanlar karlý çýktý. Þimdi en az %20 ucuza hisse alabiliyorlar. Ben ve benim gibi bedelliye katýlanlar ciddi kayýplar yaþadý. Soluksuz ve endeksten daha fazla düþmesi düþündürücü.
Borsada bedelliye giden þirketler babasýnýn hayrýna yapmýyor hisse satmak için yapýyorlar,balýk baþtan kokar,tek adam ne yapýyorsa onu takip ediyorlar nasýl olsa denetim yok diye !!!
Kalkýnmada öyle yaptý,bedelli boyunca 16 altýna hiç inmedi gidecek gibi gösterdiler,bedelli sonunda 14 altýna bastýlar,bankalarýn içinde hiç gitmeyen hisse konumunda,o madem devlet hissesi içini boþaltmak için satýyorlar dövize modahale için,bu özel buna ne oluyor,demekki borsadan kaçýyorlar ileriyi göremedikleri için yatýrýmcýya tuzak kuruyorlar,aynen belirttiðim gibi giderayak vurgun vurmak için hep bunlar,ben az miktarda takýlýyorum,esas büyük oynayanlar zararda.
Stop loss yerim 17.50 idi %50 satmýþ,diðeri kalsýn hangi cehenneme giderse takip eder o zaman tekrar alýrým...ytd.
Yer Ýmleri