geçen yýl 2021 bilançosu açýkladýðýnda þok olmuþtu piyasa bilançoyu beðenmemiþti yatýrýmcý.. hisse eksi açýldý sonra tavana gitti bilginiz olsun...potansiyeli ne zaman kaðýt üzerinde gerçekçi yansýtýrlar o zaman satarým bedavaya hisse yok...
ne oldu spek yemedi mi..
Hasýlatmýþ, brüt karmýþ, faaliyet karýymýþ beni ilgilendirmez ben net kara bakarým der tahtacý, onu da finansman giderler yemiþ, vergi gelirleriyle 59 m kar var sadece.
Yönetim bu borç harç iþinden kurtulmasý lazým, zamanýnda bir bedelli yapmadý bedelsiz yaptýlar, hisse satýþý da patronlarýn hisseleri devredilince borçlar duruyor.
Sn.ft-2 hocanýn dediði gibi þirketin gelecekteki potansiyeli için hep tutuyorum þahsen, bir gün büyük karlar yazacak potansiyel var ama þimdilik yüzüne bakan yok.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Kareli, bilanço, temettü için tutmuyoruz ki, az kar etti diye satalým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu bilanço verilerine göre bedelliden gelen para þirket için çekirdek parasýymýþ. Madem borç yükü fazla ne diye yüksek bedelli yapmadýnýz? Kýsa vadeli banka kredileri roket olmuþ. Acilen para bulmalýlar. Mevcut durumda yeni bir bedelli yapmalarý sürpriz olmaz bence. Þirketin gelecek potansiyelini boþa çýkarmasalar bari. Beklediðimize deðsin.
Yer Ýmleri