Ýyi aksamlar, yatirimcisi olmaya çalýþtýðým sirketin forum sayfasýna bakmayý akýl etmediðimi görünce biraz utandým doðrusu. Mesajlarý geriye doðru biraz okuduktan sonra bende bir iki cümle yazmalýyým dedim kendi kendime. Ýlk önce bilancomuz hayirli uðurlu olsun diyerek baþlayayým. Gelen bilancoda net kar görünmüyor olsa bile ben bilançonun kotu olmadýðýný düþünen tarafýyým. Nasil yani diye sorduðunuzu duyar gibiyimkisaca soyle özetlemek istiyorum;
Fed faiz artýþlarýna baþlamasýyla en fazla dayaðý teknoloji sorketleri yedi, fed'in faiz artislarinda sona gelinmiþ olma ihtimalinin kuvvetlenmis olmasý nedeniyle teknoloji þirketlerinin yedikleri dayaðýn acýsýný çýkaracaðýný düþünüyorum. Ayrica secim dönemi kýsa bir süre sonra son bulacak ve iyi kötü bir sonuç olacak elimizde. Bu süreç bittikten sonra sonuç ne olursa olsun ülkeyi uzaktan izleyen yabancýnýn turkiye piyasasina öyle yada böyle geleceðini düþünen taraftayim. Yok caným yabanci sonuca bakar ona göre gelir diyorsanýz size Mobius'u googlelamanizi tavsiye ederim. Bu yaþlý kurt tam bir teknoloji sevdalýsý ve gözü piyasanin üzerinde, bu ve bunun gibi yatýrýmcýlar piyasaya girecektir. Fed faiz artýþ dongusunun son bulmasý, seçimlerin sonuca ulaþmasý vesilesiyle bir teknoloji þirketi olan karel'in de pozitif fiyatlamasina olanak saðlayacaktýr. Son olarak içerideki oyuncu kim olursa olsun, ister hard oynasin ister soft, piyasa deðeri kadar ihale almis bir sirketi bu fiyatlarda tutmayý baþaramaz.
Yolumuz uzun, sabrýmýz var çok þükür![]()

kisaca soyle özetlemek istiyorum;
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri