Endeks düzeltmeye girsin de ben de ortalýk þenlendireyim diye bir yerlerini yýrtýyor ama yemezler. Bir taban yap bekliyorum diðer portföyleri bozup üzerine çullanmayý.
Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Endeks düzeltmeye girsin de ben de ortalýk þenlendireyim diye bir yerlerini yýrtýyor ama yemezler. Bir taban yap bekliyorum diðer portföyleri bozup üzerine çullanmayý.
Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þirket 2023/1.dönemi bilançosunda -31.729 zarar açýklamýþtý.
Deniz yatýrým 2023/2.dönem bilanço kar tahmini için -7.bin tl. beklemektedir ki buda þirketin azda olsa artýk kar etmeye
baþladýðýný gösterir./ytd..
Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mehmet Fatih Kacýr, TOGG ve otomotiv sektöründe yaþanan geliþmelere iliþkin önemli açýklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlý yayýnýna konuk olan Bakan Kacýr, otomotiv üretiminde yeni müjdeler vereceklerini bildirdi.
TÜRKÝYE'NÝN MÝLLÝ VE YERLÝ ÇÝPÝ
Bu pandemide herkesin ilgi odaðý haline gelmeye baþladý. Otomotiv sektöründe çip ihtiyacýnýn saðlanamýyor olmasý... Bir otomobilde binden fazla çip var bugün. Küresel pazar çok hýzlý büyüyor. Bu gösterilen çip Türkiye'nin üretimidir. Bu çipin kg deðeri 388 bin dolar. Çok deðerli. Uluslararasý anlaþmaya imza attýk. Katar'la yeni bir çip üssü kuracaðýz. Bu önemli bir adým. Türkiye'ye yeni biz kazaným getirecek. Çip endüstrisinde milyar dolar seviyesinde bir yatýrýma ihtiyacýmýz var. Bunun için de çok önemli görüþmeler yapýyoruz. Dünyada bir rekabet var. Çip yatýrýmýný rekabetçi kýlmalýyýz. Cumhurbaþkanýmýz bizzat bu konuyu takip ediyor. Tasarým kabiliyetini de geliþtirmeliyiz.
"BU MUAZZAM BÝR BÜYÜME"
Türkiye'de Teknoparklarýn sayýsý 90'ý aþtý. Türkiye'de teknoparklarý biz yaygýnlaþtýrdýk. Teknoparklara daha fazla yatýrým yapacaðýz. Tekonofestlerde teknoloji yarýþmalarý düzenliyoruz. 1 milyon genç yarýþtý. Bu muazzam bir büyüme. Türkiye kendi tekonoloji geliþtirme modelini inþa etti. Selçuk Bey Türk gençliðine rol model. Onun iþin baþýnda olmasý Teknofestlere olan ilgiyi artýrdý. Kamu milli markalarýný himayeye devam edecek. Deðer katanýn yanýnda olacaðýz. 5G'ye geçmeliyiz, Teknolojisini de geliþtirmeliyiz.
Güneþ enerjisi fýrsat penceresi. Pazar çok hýzlý büyüyor. Türkiye'de kurulu gücün büyüyeceðini öngörüyoruz. 2002'de neredeyse güneþ enerjisine hiç sahip deðildik. Önümüzdeki 12 yýl içinde 30 milyar dolarlýk pazar doðacak. Güneþ enerjisinde Çin'den sonra en büyük pazar olacaðýz. Rüzgar enerjisi benzer þekilde. Bu da çok hýzlý büyüyecek bir alan. Buradan da bir milli marka doðurabiliriz.
Batarya meselesi Türkiye için bir fýrsat alaný. Batarya yatýrýmlarý çok arttý. Batarya üretim kapasitesi 2030'da 7 misli artacak. Türkiye'de batarya yatýrýmlarýný artýrmak istiyoruz. Milli kabiliyetleri milli markaya dönüþtürmemiz lazým.
Kýramadý þu zincirlerini karolin.
Ýyi haftalar herkese.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri