1. çeyreðe göre bilanço iyi...piyasa olumlu algýlayacaktýr..
1. çeyreðe göre bilanço iyi...piyasa olumlu algýlayacaktýr..
Ben açýkcasý bilançoyu olumsuz bulmadým. Kart tarafýnda baský var evet ama ileriye dönük olumlu yanlarý bence daha fazla ..
Piyasanýn ne tepki vereceði bilançodan baðýmsýz. Kontrollü bir hisse Karel.. Ne isterlerse o...
yakýn vade 35 tl ye doðru bir hareket beklentim..bilanço genel olarak heyecan verici büyük resim güzel...ytd
Þirket doðru yolda ve güzel iþler yapýyor.
Kar marjý yüksek bir sektör. Evet zarar yazdý ama bu bilançonun zarar geleceði zaten belliydi. Takasýn önemli bir kýsmý yatýrým fonlarýnýn elinde (Y. fonlarý 3 x yapmadan maldan çýkmazlar, kumarcý hisselerine asla yatýrým yapmazlar). Hasýlat, brüt kar ve FAVÖK mükemmel). TOG'un tedarikçisi. Hitacc firmasýnýn ürettiði ürünlerin katma deðeri oldukça yüksek. Ayrýca KAREL kendine has bir ekosistem kurmuþ zaten Dünyada yeni trend de böyle(KONTROLMATÝK örneðindeki gibi). Kýsa vadede hisse fiyatý iner çýkar onu hiç bilmiyorum. Orta ve uzun vade için çok güzel beklentiler barýndýrýyor.
SM-G991B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cari SPK mevzuatý çerçevesinde, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kaptanýn ustalýðý deniz durgunken anlaþýlmaz. LUKIANOS
Evett haklýsýnýz oldukça ketum. Belkide ticari bir strateji ancak bu durum yatýrýmcýsýný ikilemde býrakýyor.SM-G991B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cari SPK mevzuatý çerçevesinde, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kaptanýn ustalýðý deniz durgunken anlaþýlmaz. LUKIANOS
Yer Ýmleri