Uzun zamandýr gördüðüm en düzgün yorum. Teþekkürler Wiper
25tl lik kaðýtta bedelli sýkýntý olmaz. Ayrýca tüm bedelli parasýný ky ödüyormuþ gibi bir hava yaratýlýyor. Herkes ortaklýðý oranýnda para koyuyor. Doðan 160m, gariban patronlar (hisse satarak), toplamda 120m tl ödeyecekler.
Þirkete güvenmeyip burada olanlar var. O da enteresan bir durum.
Sayýn 4N1K1H çok haklýsýnýz, ben de epeydir sayfaya arada bir girip önemli bir þey yazan var mý diye bakýp tabiri caizse arkama bakmadan kaçýyorum, çünkü o kadar kötümser ve dayanaksýz yorumlarla dolu ki sayfa, yazýlanlarýn bazýlarýna cevap vermeye ve aslýnda ne olduðunu anlatmaya çalýþsam ne zamaným ne de sabrým yetmeyeceði için kaçýyorum buradan,
Bu vesileyle þu ana kadar yazmak isteyip te kýrýcý olmamak için yazmadýðým içimden geçen naçizane bazý þeyleri yazayým, yazacaklarým þahsi olarak kimseyi hedef almýyor bunu öncelikle belirtmek isterim,
Karel hissesinde ortak olduðum sevgili arkadaþlar, bir þirketin hissesini alýrken teknik, temel veya bu ikisi bir arada olacak þekilde bir gerekçeniz olmalý ve bu beklentiler bozulmamýþsa hissede sabýrla beklemek lazým, bu kadar volatil bir piyasada bizim gibi imkanlarý küçük yatýrýmcýlarýn baþka türlü para kazanma þansý yok bana göre,
karelin özellikle temel beklentilerinde ya da daha doðru bir ifadeyle hikayesinde bir bozulma var mý? Bence hiçbir bozulma olmadýðý gibi anlayanlar için müthiþ potansiyel barýndýran sürekli yeni bir hikaye çýkýyor,
sadece bilançoyu okuyarak ve patronun TV konuþmalarýný izleyerek bile bunlarýn pek çoðunu görebilirsiniz. Karel büyüyen ve kaynaklarý çok güçlü olmayan bir þirket o nedenle büyürken borçlanmasý ve bedelli sermaye artýrýmý yapmasý kadar doðal bir þey olamaz. Fiyata takýlý kaldýðýnýz müddetçe o hisse þu kadar gitti bu bu kadar gitti lanet olasýca Karel þöyle düþtü böyle düþtü diye düþünmekten kurtulamazsýnýz. Hadi kendinize eziyet etmeyi sevdiðinizi farz edeyim ya burada yazdýðýnýz o cümleler nedeniyle elindeki hisseyi satmaya karar veren birileri olursa daha sonra olacak fiyat hareketleri nedeniyle çok beddua alýrsýnýz ve kul hakkýna girersiniz. Elinizde tek hisse Karel se sabretmek zordur mümkünse baþka sektörlerden bir kaç hissede daha pozisyonunuz olsun, o hisseler sabretmeyi kolaylaþtýrabilir, herþeye raðmen ben bu karele güvenmiyorum geleceðe yatýrým yapmýyorum diyorsanýz hisseyi satmayý ciddi olarak düþünün derim, kötü bir þey varsa tabiki yazýlýr ama aslýnda çok olumlu olan geliþmeleri bile olumsuz bir geliþme gibi yazmak, hatta fiyat yükseldiðinde bile niye yükseldi ki zaten birazdan düþürürler😂 gibi yorumlar bile oluyor, ne kendinize ne de burada okuyanlara eziyet etmeyin lütfen, hissede hiçbir olumlu taraf görmüyorsanýz satýn gitsin o zaman, ama hissede beklentiniz varsa unutmayýn fiyat þeytandýr, bu konuda dün kadir koçak bey Twitter'da yazmýþtý ondan alýntý yapayým "Bir hisse temel olarak ucuz olduðu halde endeks yükselirken ayak uyduramýyor aksine bilinçli olarak baskýlanýyorsa o hissede hedef çok yüksek demektir"
Aklýma geldiði gibi içimden geçenleri yazdým, cümle düþüklükleri vb olabilir ama umarým derdimi anlatabilmiþimdir.
Son düzenleme : Hasan Kürþad; 22-09-2023 saat: 20:55.
https://www.youtube.com/watch?v=LnW7vyPg3Yw
genel müdür iyi konuþmuþ...
3. çeyrekte zararý kapatýp az bir kar yazabilirse iyi olur, bugünkü kur kapanýþýna göre finansman gideri ilk çeyreklere göre biraz düzelmeli artýk.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bu hafta yeni zirveler
Büyük Çýkýþlar Sancýlý Olur..
Yer Ýmleri