Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3561 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
    Artýk kulaðýný çekerim senin tahtac, iyice mkounu çýkardýn, her Allah'ýn günü kallavi düþüþler neyin nesi, eðer ki bilanço kötüyse ve önceden satýyorsan anladýn sen.
    Sayýn Bawer, Karel de son günlerdeki anlamsýz baskýyý görünce ama özellikle endeks yüksek oranlý yeþilken hissenin itina ile negatif olmasýný saðlama çabasýný görünce, bilançonun gayet iyi geleceðine iliþkin tahminimin doðru olduðunu düþünmeye baþladým, çok beklemeyiz zaten büyük ihtimalle yarýn bilanço gelir bence, seans kapanýnca mý olur yoksa seans öncesi/seans içinde mi olur bilemem ama yarýndan itibaren güzel günler göreceðimizi düþünüyorum.

Bu süreçte Karel de indirim kampanyasý yapan ve indirimli fiyattan biraz daha Karel almamý saðlayan tahtacýya ayrýca teþekkür ediyorum.

Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    Sayýn Bawer, Karel de son günlerdeki anlamsýz baskýyý görünce ama özellikle endeks yüksek oranlý yeþilken hissenin itina ile negatif olmasýný saðlama çabasýný görünce, bilançonun gayet iyi geleceðine iliþkin tahminimin doðru olduðunu düþünmeye baþladým, çok beklemeyiz zaten büyük ihtimalle yarýn bilanço gelir bence, seans kapanýnca mý olur yoksa seans öncesi/seans içinde mi olur bilemem ama yarýndan itibaren güzel günler göreceðimizi düþünüyorum.

Bu süreçte Karel de indirim kampanyasý yapan ve indirimli fiyattan biraz daha Karel almamý saðlayan tahtacýya ayrýca teþekkür ediyorum.
    Bu çeyrekte geçmiþ çeyrek zararlarý kapatýp az da bir kar yazarsa iyi olacak, finansman giderinde biraz azalmasýyla mümkün bence, bugün yarýn gelir büyük olasýlýkla. Bilanço öncesi bu kadar ýsrarla düþmesi tuhaf geldi bana Hasan bey.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!

3.  Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku

179 milyon zarar acýkladý

Alýntý Originally Posted by marin Yazýyý Oku
    ana ortaklýðýn zararý 208 milyon

5.  Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    Evet sayýn marin, bilançonun iyi geleceðine iliþkin tahminimde ciddi miktarda yanýldým, bilançoda bu çeyrekte cüzi de olsa net kar olacaðýný düþünüyordum. Henüz inceleme fýrsatým olmadý ama yukarýda ayrýntýlý yazan arkadaþlar olmuþ.

Karel biraz daha cesaretli olup ta yüksek oranlý bedelli sermaye artýrýmý yapsaydý belki bu borçlarý hýzlý bir þekilde azaltmasý mümkün olacaktý ama belki de onaylanmama riskini göze alamadýklarý için mi bilemiyorum küçük bir oranla sermaye artýrýmý yaparak teþbihte hata olmaz yaraya pansuman yapma kararý aldýlar halbuki yaraya cerrahi müdahale gerekiyor.

6.  Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    Evet sayýn marin, bilançonun iyi geleceðine iliþkin tahminimde ciddi miktarda yanýldým, bilançoda bu çeyrekte cüzi de olsa net kar olacaðýný düþünüyordum. Henüz inceleme fýrsatým olmadý ama yukarýda ayrýntýlý yazan arkadaþlar olmuþ.

Karel biraz daha cesaretli olup ta yüksek oranlý bedelli sermaye artýrýmý yapsaydý belki bu borçlarý hýzlý bir þekilde azaltmasý mümkün olacaktý ama belki de onaylanmama riskini göze alamadýklarý için mi bilemiyorum küçük bir oranla sermaye artýrýmý yaparak teþbihte hata olmaz yaraya pansuman yapma kararý aldýlar halbuki yaraya cerrahi müdahale gerekiyor.
    Bedelliden baþka çözüm üretsinler...

7.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    Bedelliden baþka çözüm üretsinler...
    Ben geçen sene yapýlan ve bu yýl baþvuru aþamasýnda olan iki bedelli sermaye artýrýmýndan bahsediyorum yeni bir bedelli yapsýn demiyorum sayýn Wiper, bu artýrýmlarda dediðim gibi olsaydý finansal durum hýzlý bir þekilde düzelirdi. Bundan sonra bir daha bedelli sermaye artýrýmý yaparsa yatýrýmcý güvenini zedeler, bence sýkýntýyý hýzlý bir þekilde çözebilecek bir yol ikincil halka arz olabilir, hazýr halka arzlar yoðun talep görürken þirketin makul bir oranda ikincil arz yapmasý çok güzel nakit giriþi saðlayabilir

8.  Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    Ben geçen sene yapýlan ve bu yýl baþvuru aþamasýnda olan iki bedelli sermaye artýrýmýndan bahsediyorum yeni bir bedelli yapsýn demiyorum sayýn Wiper, bu artýrýmlarda dediðim gibi olsaydý finansal durum hýzlý bir þekilde düzelirdi. Bundan sonra bir daha bedelli sermaye artýrýmý yaparsa yatýrýmcý güvenini zedeler, bence sýkýntýyý hýzlý bir þekilde çözebilecek bir yol ikincil halka arz olabilir, hazýr halka arzlar yoðun talep görürken þirketin makul bir oranda ikincil arz yapmasý çok güzel nakit giriþi saðlayabilir
    Kýsacasý bu hisseden bir bok olmaz zamanýmýzý bunca zamandýr çaldý yazýk….

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •