Çok basit otomotiv elektroniðinde Vestel varken karele iþ düþmez çünkü . Bir arkadaþta TOGG dan bahsetmiþ ya kardeþim TOGG ortaðý Vestel varken bu iþte karele koklatýr mý peruklu . Togg un tüm elektronik aksamýný Vestel yapýyor.
Çok basit otomotiv elektroniðinde Vestel varken karele iþ düþmez çünkü . Bir arkadaþta TOGG dan bahsetmiþ ya kardeþim TOGG ortaðý Vestel varken bu iþte karele koklatýr mý peruklu . Togg un tüm elektronik aksamýný Vestel yapýyor.
Karel otomotiv elektroniðine boþuna yatýrým yapýyor Vestel otomotiv elektroniðini geç mobilitesine bile yatýrým yapýyor
Otomotiv elektronoði ve mobilitesi için dediklerime inanmayanlar Eylül ayýnda Almanya da yapýlan teknoloji fuarýna baksýn orda KARELin standý bile yoktu keza Vestel þov yaptý fuarda
Ben geçen sene yapýlan ve bu yýl baþvuru aþamasýnda olan iki bedelli sermaye artýrýmýndan bahsediyorum yeni bir bedelli yapsýn demiyorum sayýn Wiper, bu artýrýmlarda dediðim gibi olsaydý finansal durum hýzlý bir þekilde düzelirdi. Bundan sonra bir daha bedelli sermaye artýrýmý yaparsa yatýrýmcý güvenini zedeler, bence sýkýntýyý hýzlý bir þekilde çözebilecek bir yol ikincil halka arz olabilir, hazýr halka arzlar yoðun talep görürken þirketin makul bir oranda ikincil arz yapmasý çok güzel nakit giriþi saðlayabilir
bu kafayla giderseler bedelli geçici pansuman olur...bataklýðý kurutmak lazým...beceriksiz yönetim var...heryerde olmak zorundalar mý öyle bir zorunluluk mu var...farklý kar marjý yüksek alan yok mu teknolojide....bu bedelliden sonra daha katýlmam çýkarým bu hisseden...1 yýldýr para kazandýrmadý hayal kýrýklýðý olmaya baþladý...sürekli biz para vereceðiz ama þirket bize birþey vermeyecek öyle bir dünya yok...
bilançolarýn neredeyse 1 yýldýr pek farký yok bu bilançoda ayný rakamlar büyük sadece sorunlar ayný deðiþen birþey yok...iyi olan kalemler iyi kötü olanlar yine kötü...baskýnýn sebebinide öðrenmiþ olduk bu arada...
--faaliyet raporunda, bu çeyrek þöyle geçti, önümüzdeki dönemler þöyle þöyle bekliyoruz mealinde en ufak bir laf yok...ayni þeyleri yýllardýr deðiþtirmeden gönderiyorlar....
--benim takip ettiðim diðer þirketlerin hemen hemen hepsinde geleceðe dönük bir þey olmasa bile faaliyet dönemin ile ilgili bir þeyler söylüyorlar...
--neden otomotiv sektöründeki üretim maliyetinin aþýrý yükselmesini yazmazlar?...
FAALÝYET RAPORU NAZIL YAZILIR... BÝR ÖÐRENSÝNLER:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1211674 sayfa 5-10 arasý
Yer Ýmleri