Gelecek göreceli bir kavram. 3 ayda 3 yýlda 30 yýlda gelecektir . Bir yýlda iki bedelli ve 9 aylýkta 208 milyon TL zarar
Gelecek göreceli bir kavram. 3 ayda 3 yýlda 30 yýlda gelecektir . Bir yýlda iki bedelli ve 9 aylýkta 208 milyon TL zarar
Evet gelecek göreceli bir kavram, mesela sizin lanet ettiðiniz Karel i ben geleceðinin çok iyi olacaðýný düþünerek 2016 Aðustos ayýndan itibaren taþýyorum. Þirket bu süreçte çok da iyi yönetilmedi özellikle finansal açýdan kötü yönetildi ama bu süreçte yatýrým yapan ve sabredenlerin yatýrýmý ne olmuþ biliyormusunuz?
Ben bu hisseyi arada sat-al yapsam da 2016 aðustos ayýndan beri kesintisiz olarak taþýyorum, bölünmeler nedeniyle o günlerdeki fiyat 25 kuruþa düþmüþ durumda, dolar bazýnda 0,086 usd, yani bugün düþmüþ halinde bile (þu anda TL olarak 27,10 ve 0,993 usd) TL bazlý 100 kattan fazla, dolar bazlý da 10 kattan fazla prim yapmýþ, þirket özellikle finansal açýdan ve yatýrýmcý iliþkileri açýsýndan kötü yönetiliyor bunda ayný fikirdeyiz, kötü yönetilen ve borsa geneli açýsýndan bu kadar sýkýntýlý süreçler yaþanan dönem sonunda yaptýðý prim ortada, ben þirketin giderek daha doðru hamleler yaptýðýný ve bu sýkýntýlarýn çözüleceðini düþünüyorum, yani geleceðe yatýrým yapýyorum, benim gelecek beklentim sizden farklý haklýsýnýz, gerisini yani kimin haklý olduðunu zaman gösterecek...
sayýn hasan kürþad öncelikle karale lanet etmediðimi belirtmek isterim . 2016 yýlýndan bu tarafa para kazandýðýný söylüyorsunuz diðer diðer enstüramanlara yada diðer senetleri alsaydýnýz durum ne olur du. acaba þirketi yada patronlarý eleþtirmek lanet etmek olmamasý lazým . herþey deðerini, mutlaka bulur kimi 3 günde kimi 3 yýlda kimi 30 yýlda ama bulur.
Eskiden böyle havalarda alýr baþýný giderdi, doðana geçtikten sonra tahtacýsý da deðiþti galiba, yaþam belirtisi bile yok.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Iyi birhaber gelmesine bakar,ya da zararin oldukca azaldigi bir bilanco beklentisi.Stoklari eritirlerse niye olmasin
Yer Ýmleri