Bu yýlýn ilk çeyrek sonu ikinci çeyrek baþý Vodafone karelle sözleþmesi bitiyor bunlarlanda Türkçeleri kadar olmasada ben 3 milyarýn üzerinde bir anlaþma olabileceðini düþünüyorum…bu kazanýmlar mutlaka hisseye olumlu þekilde yansýyacaktýr sadece sýkýntý finansal borçlar þirket buna mutlaka bir çözüm bulacaktýr bundan benim en ufak endiþem yok
marin hocam karel spk gönderdiði bedelli izahnamesinde baðýmsýz denetim raporlarý vardý orada riskler kýsmýnda karelin gelirinin %80 nin 4 þirketten olduðu yazýyordu t.telekom türkcel aselsan ve bir þirket daha vardý hatýrlayamadým þuan bu þirketlerin ihalesini alamazsa karel için sýkýntý olur bence bu þirketlerin ihallerini almak için fiyat kýrýyor buda kar marjýný düþürüyor bunada çözüm bulmalarý gerekiyor
Fonlar geçen hafta hisse toplamýþ. 8 milyon toplamýþlar. Yüzde 35 den yüzde 40 a çýkmýþ fonlarýn oraný. Bunlar bu hisseyi boþuna toplanýyor. Þirketi bizden daha iyi araþtýrdýlarý kesin. Daha ne kadar toplayacaklar ki? Bir yerde bitecek bu toplama iþi. Þu 5G süreci bir belli olsa, o zaman belli olacak herþey.
Bilanco belli olmus ve bazilari illaki biliyordur.Ayak seslerini duymaya baslariz.En azindan duzelmekte olan bir bilanco gelsin artik
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1232321
KAREL.R (Kaydi Pay, Kapanýþ tarihi: 04/01/2024)
Not: Yeni Pay Alma Hakký KAP mesajlarý ilgili sýranýn iþlem gördüðü ilk gün ve son gün geçilir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri