Yangn paketleme blmnde km orada paketlenen rnlerin yandn kabul edebiliriz ama stok depolarnn yandn dnmek iin bir sebep yok. Paketleme blmnde veya baka alanlarda yanan rnlerin tmnn sigorta kapsamnda tazmin edilecei belli, yani ben yangnla stok arasnda bir balant kurmuyorum,
irket son birka eyrekte stoklar eritiyor, bir anda bitmesini beklememek lazm, aama aama makul bir seviyeye decek ki zaten irket sfr stokla alamaz, belli bir stok miktarn koruyacaklardr, hatta irket stoklar yurtdnda tutmak iin bir alma yapyor diye patronun bir aklamas olmutu. Doan holding 14 Aralk'ta yatrmc bilgilendirme toplants yapmt, o toplantda yaplan sunumda Karel in 2023 yl ierisinde 30 milyon dolar civarnda stok azaltt gibi bir bilgi vard. stoklarn azalmas ile ilgili net verileri yllk bilanoda greceiz,
hasan hocam bu karel bize ne zaman para kazandrabilir...bu sene bir atlm yapabilir mi...teknoloji irketleri genel olarak iyi ...karel bir trl beklenen performans yapamyor...bu hissenin oktan 20 tl li rakamlardan ilem gryor olmas gerekti 2023 yl yerinde sayd hisse....bedelli yapp yatrm yapp yerinde sayan hisseyi de ilk kez grdm...
Kap haberinden: Fabrikamz ve stoklarmz sigorta kapsamnda olup.kelimesi stoklarnda yangndan etkilendii intibas bende uyandrdirket zaten bu yl modernizasyon yatrm yapacakt ve stok azaltm hedefi vard. Tehizat ve stok yandysa bu her trl karel iin krizi frsata evirme durumu olacaktr.
Allahtan ksa zamanda sndrdler yangn ya tamamen yansayd fabrika ne olurdu....Burada bir ihmal var alanlardan kaynakl hesab sorulmal....
Sayn Wiper, kesin bir eyler sylemek doru olmaz ama irketin yakn dnemde daha baarl profesyoneller tarafndan doru istikamette ynlendirildiini dnyorum. hracat art iin yaplan almalar, dk kar marj olan Telekom ihalesine teklif verilmemesi, verimlilii artracak modernizasyonlar, bor yapsn dzeltecek ve azaltacak admlar vb. birok doru adm atlyor. Bunlar belki biraz zaman alabilir ama sonular irket iin gzel olacak. irketin yatrmc ilikileri blmne farkl zamanlarda sorulan sorularda milli 5G altyap kurulumuyla ilgili gelimelerin ve bu altyap almalar kapsamnda milli 5G baz istasyonu kullanm ile ilgili konularn yakndan takip edildii irket tarafndan ifade edilmiti. Bu yl iinde bence 5G frekans ihalesi yaplacaktr bence. Bu konuda ok byk hikaye kacak Karel iin.
Atlan admlarn sonucunda bu yl iinde Karel in yksek bor ve yksek finansman gideri sarmalndan kurtulacan dnyorum, 2023 yllk bilanosunda rekor bir ciro, rekor bir esas faaliyet kar ve dk te olsa net kar grleceini dnyorum. inde bulunduumuz yl iinde ok daha yksek kar rakamlar olacaktr. irketin bu yldan itibaren uzun zamandr beklediimiz ivmeyi yakalayacan dnyorum. En ok ihtiyacmz olan ey sabr.
yangndan dolay retim sat nasl etkilenecek etkilenecek mi oluan maddi hasarn giderilmesi ne kadar zaman srecek... olayn boyutu nedir...daha detayl bir aklama olsa iyi olur biz yatrmclar iin.. eli aya karacak panik yapacak yatrmc oktur hissede bask olumamas iin detay art...
Yer mleri