Artan

225,50 10 17:49
4,07 10 13:55
18,28 9.99 17:50
73,20 9.99 17:50
18,07 9.98 17:50
Artan Hisseler

Azalan

47,88 -10 17:50
108,90 -10 13:55
455,50 -9.98 17:50
4,18 -9.91 17:50
33,80 -9.87 17:49
Azalan Hisseler

Ýþlem

18.904.886.824,00 17:50
12.863.509.093,50 17:50
11.509.410.453,34 17:50
9.780.190.602,27 17:50
9.404.083.965,30 17:50
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3561 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yangýndan dolayý üretim satýþ nasýl etkilenecek etkilenecek mi oluþan maddi hasarýn giderilmesi ne kadar zaman sürecek... olayýn boyutu nedir...daha detaylý bir açýklama olsa iyi olur biz yatýrýmcýlar için.. eli ayaðý karýþacak panik yapacak yatýrýmcý çoktur hissede baský oluþmamasý için detay þart...

2.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    yangýndan dolayý üretim satýþ nasýl etkilenecek etkilenecek mi oluþan maddi hasarýn giderilmesi ne kadar zaman sürecek... olayýn boyutu nedir...daha detaylý bir açýklama olsa iyi olur biz yatýrýmcýlar için.. eli ayaðý karýþacak panik yapacak yatýrýmcý çoktur hissede baský oluþmamasý için detay þart...
    sayýn wiper üretim illaki duracaktýr üretim bandýna bir þey olmamýþ ama paketleme bölümü büyük derecede zarar görmüþ bu alaný tekrar falliyete sokmak zaman alacaktýr buda satýþa nasýl bir etki eder onu tartýþmak lazým eðer tahtacý baskýlamak istiyorsa eðer iþine gelmþtir bu yangýn panik yapanlarýn malýný toplar alttan zaten bir senedir kimse bir kuruþ para kazanamadý zararýna verirler artýk

Alýntý Originally Posted by erhankod Yazýyý Oku
    sayýn wiper üretim illaki duracaktýr üretim bandýna bir þey olmamýþ ama paketleme bölümü büyük derecede zarar görmüþ bu alaný tekrar falliyete sokmak zaman alacaktýr buda satýþa nasýl bir etki eder onu tartýþmak lazým eðer tahtacý baskýlamak istiyorsa eðer iþine gelmþtir bu yangýn panik yapanlarýn malýný toplar alttan zaten bir senedir kimse bir kuruþ para kazanamadý zararýna verirler artýk
    Þirket yönetimi bu konuda da bir açýklama yapar, henüz sigorta için hasar tespiti aþamasýnda olduðu için tespit yapamýyorlar belki de, üretimde aksama olacak mý, ne kadar olacak o zaman beli olur. Neyse ki tahtada fazla bir panik yaþanmadý veya sahip çýkýldý.
    Ýyi hafta olmasý dileðiyle.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!

4.  Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
    Þirket yönetimi bu konuda da bir açýklama yapar, henüz sigorta için hasar tespiti aþamasýnda olduðu için tespit yapamýyorlar belki de, üretimde aksama olacak mý, ne kadar olacak o zaman beli olur. Neyse ki tahtada fazla bir panik yaþanmadý veya sahip çýkýldý.
    Ýyi hafta olmasý dileðiyle.
    bawer hocam þu an için çok erken hasar tespit çalýþmlarý için hasar belli olacak sigorta devreye girecek falan derken bu iþ oprerasyon kýsmý uzar bu süreç karele nasýl yansýr ona bakmak lazým karelin zaten bu fabrikayý modernizasyon planlarý vardý bu yangýnla öne çekilebilirmi gibi bir an önce yol haritasýný açýklmasý lazým diyeceðim ama karelin bilgilendirme gibi bir huyu yok

Alýntý Originally Posted by erhankod Yazýyý Oku
    bawer hocam þu an için çok erken hasar tespit çalýþmlarý için hasar belli olacak sigorta devreye girecek falan derken bu iþ oprerasyon kýsmý uzar bu süreç karele nasýl yansýr ona bakmak lazým karelin zaten bu fabrikayý modernizasyon planlarý vardý bu yangýnla öne çekilebilirmi gibi bir an önce yol haritasýný açýklmasý lazým diyeceðim ama karelin bilgilendirme gibi bir huyu yok
    Evet, detaylý bir açýklama gerekiyor, üretim bölümünde sorun yoksa çabuk toparlar, zararýn sigorta tarafýndan karþýlanmasý da bir süreç, belki de bu sebeple fabrikadaki modernizasyon da hýzlanýr.
    Tam da bedelli iþi bitmiþken, endekse de düzelmiþken baþýmýza gelen olaya bakýn, epeydir sýkýntý vardý tahtada zaten.

6.  Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
    Evet, detaylý bir açýklama gerekiyor, üretim bölümünde sorun yoksa çabuk toparlar, zararýn sigorta tarafýndan karþýlanmasý da bir süreç, belki de bu sebeple fabrikadaki modernizasyon da hýzlanýr.
    Tam da bedelli iþi bitmiþken, endekse de düzelmiþken baþýmýza gelen olaya bakýn, epeydir sýkýntý vardý tahtada zaten.
    1 yýldýr karelin yatýrýmcýlarýnýn baþýna gelen piþmiþ tavuðun baþýna gelmemiþtir…

Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    1 yýldýr karelin yatýrýmcýlarýnýn baþýna gelen piþmiþ tavuðun baþýna gelmemiþtir…
    Öyle maalesef, umarým ki bu yangýnla beraber olumsuzluklarýn zirvesi görülmüþtür, daha beteri ne olabilir ki.

8.  Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    uzaylýlarda gelip bizi öperse tam olacak

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •