Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bu hafta da 13-14'lere gitmezse eðer sýkýntý var demektir, endeks 8 binleri geçmiþ, bedellisi bitmiþ, Suudilerle yeni iþ biriliði haberi gelmesine raðmen yerinde saymasý hayra alamet deðil, bizde de kasa tam takýr kuru bakýr, 2 bedelliye para yatýrdýk daha ne yapalým.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Genel olarak uzun vadeli yatirim tarafinda oldugum icin temel analiz verileri ile bir suredir Karel i inceliyorum.
Henuz bir alim karari veremedim zira yukari dogru marji USD bazinda (kendi PL imi USD olarak tutuyorum) cok fazla gibi gorunmuyor.
Sadece kendi adima Daiichi tarafini cok iyi taniyorum dolayisi ile beklenen bi hikayenin o taraftan gelecegini cok olasi gormuyorum.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
böyle yaptýðý sürece ky bile güvenmiyor fonlar yada by nasýl güvensin en son mac fonu güvenip almýþtý bunu onunda eline verdiler lotlarý
Daiichi tarafý zarar yazýyor zaten bilançoda karelin gelirinin ,%80 4 þirketten Türk Telekom Türkcell vodafon ve aselsan ve þirketin gelirin %80 telekominikasyon dan türkcel ihalesi gerçekleþti TT ihalesine girmedi vodafon belli deðil yani telekominikasyon tarafýnda gidecek yolu yok kalan %20 savunma kart üretimi ve otomobilk tarafýnda bunlarda ne kadar yürürse artýk
Yer Ýmleri