agrot reeder ekos forte vs. ne özellikleri var bu þirketlerin yada smart kafein vbtyz gibi yazýlým þirketlerinin ..biri anlatsýn bu þirketlere ilgi alaka niye fazla..
agrot reeder ekos forte vs. ne özellikleri var bu þirketlerin yada smart kafein vbtyz gibi yazýlým þirketlerinin ..biri anlatsýn bu þirketlere ilgi alaka niye fazla..
Hep Karel'in katma deðerli iþlere aðýrlýk vermesini dile getiriyorduk, sanýrým bu yeni þirket lokal olarak bu tarz hizmetler verecek, Papil, Kfein, Ardyz vs. kront benzeri.
Mini minacýk yazýlým þirketleri, özel ve kamunun ihalelerinden dünya kadar ihale alýp para basýyor, bizimkiler de hamal iþlerle zaman harcadý.
Daiichi'den sonra ikinci atýlým bu þirketle olacak, sermaye paradan daha çok yaratýcý beyinlerde olacak, zamanla büyüyecek.
Hayýrlý olsun.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
otomotiv sektörü önü açýk bence bu anlamda iyi yoldalar...savunma sanayi iþlerinde sanki zayýf kalýyorlar burada neden zayýf kalýyorlar rekabet mi var bilmiyorum...kabuk deðiþimi þart...daichi firmasý çok iyi bir firma kendini kanýtlamýþ bir firma...
agrot piyasa deðerinin 33 milyar karel þirketinin 12 milyar piyasa deðerini yorumlayacak ortak var mý...yada asels 233 milyar piyasa deðeri olduðu ortamda küçük aselsn dediðimiz karelin 12 milyar piyasa deðerinden iþlem görmesi normal mi yoksa ben mi kareli çok abartýyorum...fiyatlamalarda bana göre aþýrý spekülasyon var sap saman karýþmýþ durumda...ekos ne iþ yapar 16 milyar piyasa deðeri var...
FD/FAVÖK 14,23
Net Borç/FAVÖK 2.64
pd/dd=12,05
yýllýklandýrýlmýþ son 4 çeyreðin cirosu= 6.835.013; piyasa deðeri cirosunun 1.7 katý...
f/k=?
--yani ucuz deðil...
2023 toplamda 8 milyar civarý ciro bekliyorum....3-4 katý piyasa deðeri olmalý karel ayarýnda bir þirket için...enerji þirketleri neredeyse 10 katý piyasa deðerine fiyatlama yapýyor...Bu þirkette yatýrýmcý kar görmediði için finansal zarar fazla olduðu için gelmiyor...Borç çok diyor gelmiyor...Yatýrýmcý olumsuzu görmek istiyor...Bu þekilde olumsuz olup giden hisse çok...
Yer Ýmleri