Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3561 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. karel enteresan bir þirket. Ýþ hacmi geniþ bir çok telekomünikasyon þirketine iþ yapan bir firma. 9 aylýk ESAS FAALÝYET KARI 700 milyon lira ancak dönemsel net zararý yaklaþýk 170 milyon lira. Yani þirket yaptýðý iþten elden ettiði kara göre min. 25-30 lira arasý fiyatlamalý Ancak karel bunu yapamýyor. Bunun da sebebi dönemsel olarak zarar açýklamasý. Faaliyet karýný dönemsel olarak bilançoya yansýtmamasýnýn sebebi olarak kýsa vadeli borç stoðu görebiliriz karel in önümüzde ki dönemlerde bilançolarýnda olacak olan muhtemel bir düzelme þirketi ataða kaldýrýr. Bu olacak demiyorum sadece ihtimalden bahsediyorum. Þirketin bu zararý açýklamasýnýn sebebi bilançoda görünen kalem ise finansal gider diyebiliriz. Karelde cuma günü gelen habere göre þöyle bir yasakla karþýlaþtý Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Ýnternetten Emir Ýletilmesinin Kýsýtlanmasý Aydýn Üçer denen kiþi karel ve baþka iki tahtada daha toplam Üç hissede birden iþlem yapmýþ yasakla karþýlaþmýþ. Þimdi siz düþünün 9 aylýk zararý 170 milyon lira olan bir tahtada NEDEN ÝÞLEM YAPARSIN. ? Ve zararý göre göre gelecek olan yasaðý bile bile ? Söylemeye çalýþtýðým þu önümüzde ki bilanço dönemi karel için hýzlý geçecek gibi. Bahsetmiþ olduðum bilançonun düzelme ihtimali masada olsun. Takibimizde olsun hareketler sert olacak ancak takip edelim. Ben idda ediyorum önümüzde ki 1 ay karel ile ilgili kaplarý ve bilançoyu bekleyelim.

2.  Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    karel enteresan bir þirket. Ýþ hacmi geniþ bir çok telekomünikasyon þirketine iþ yapan bir firma. 9 aylýk ESAS FAALÝYET KARI 700 milyon lira ancak dönemsel net zararý yaklaþýk 170 milyon lira. Yani þirket yaptýðý iþten elden ettiði kara göre min. 25-30 lira arasý fiyatlamalý Ancak karel bunu yapamýyor. Bunun da sebebi dönemsel olarak zarar açýklamasý. Faaliyet karýný dönemsel olarak bilançoya yansýtmamasýnýn sebebi olarak kýsa vadeli borç stoðu görebiliriz karel in önümüzde ki dönemlerde bilançolarýnda olacak olan muhtemel bir düzelme þirketi ataða kaldýrýr. Bu olacak demiyorum sadece ihtimalden bahsediyorum. Þirketin bu zararý açýklamasýnýn sebebi bilançoda görünen kalem ise finansal gider diyebiliriz. Karelde cuma günü gelen habere göre þöyle bir yasakla karþýlaþtý Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Ýnternetten Emir Ýletilmesinin Kýsýtlanmasý Aydýn Üçer denen kiþi karel ve baþka iki tahtada daha toplam Üç hissede birden iþlem yapmýþ yasakla karþýlaþmýþ. Þimdi siz düþünün 9 aylýk zararý 170 milyon lira olan bir tahtada NEDEN ÝÞLEM YAPARSIN. ? Ve zararý göre göre gelecek olan yasaðý bile bile ? Söylemeye çalýþtýðým þu önümüzde ki bilanço dönemi karel için hýzlý geçecek gibi. Bahsetmiþ olduðum bilançonun düzelme ihtimali masada olsun. Takibimizde olsun hareketler sert olacak ancak takip edelim. Ben idda ediyorum önümüzde ki 1 ay karel ile ilgili kaplarý ve bilançoyu bekleyelim.
    para kazanmanýn birçok yolu var....çok iþ yaparak çok para kazanýlmýyor....daha dün adýný duyduðumuz birçok þirket karele her anlamda fark attý...vbytz kfein ekos forte link miatk yeotk kontr.....bu hisseler neden uçuyor hiç merak ettiniz mi...ortak özellikleri doðru sektörlere yönelmeleri hammallýk iþi yapmamalarý...kar marjlarý yüksek çalýþmalarý...karel çaðýn sektörleri ne gerektiriyorsa oraya yönelmeli daha yüksek kar marjý ile çalýþmalý...yýllarýn þirketi hammallýk neden yapýyor neden kimsenin yapmadýðý iþleri yapmýyor...örneðin çip iþi....illa kendi yapmasýn ortak olsun % 20-30 farketmez ama baþlasýn biryerden....kart iþi var yazýlým niye yok mesela..çok eleman çalýþmasýna gerek yok az eleman çok para kazansýn...miatk vbtyz kfein bunlarda kaç personel var ki sürekli agresif büyüme yapýyorlar....karel þirketi çaða ayak uyduramamýþ...doðan holding bunu yapar dedik onlarda þuana kadar birþey yapmadý...sadece daichi almakla otomotive yönelmekle bu iþ olmaz..

3. [QUOTE=WIPER;6720770]para kazanmanýn birçok yolu var....çok iþ yaparak çok para kazanýlmýyor....daha dün adýný duyduðumuz birçok þirket karele her anlamda fark attý...vbytz kfein ekos forte link miatk yeotk kontr.....bu hisseler neden uçuyor hiç merak ettiniz mi...ortak özellikleri doðru sektörlere yönelmeleri hammallýk iþi yapmamalarý...kar marjlarý yüksek çalýþmalarý...karel çaðýn sektörleri ne gerektiriyorsa oraya yönelmeli daha yüksek kar marjý ile çalýþmalý...yýllarýn þirketi hammallýk neden yapýyor neden kimsenin yapmadýðý iþleri yapmýyor...örneðin çip iþi....illa kendi yapmasýn ortak olsun % 20-30 farketmez ama baþlasýn biryerden....kart iþi var yazýlým niye yok mesela..çok eleman çalýþmasýna gerek yok az eleman çok para kazansýn...miatk vbtyz kfein bunlarda kaç personel var ki sürekli agresif büyüme yapýyorlar....karel þirketi çaða ayak uyduramamýþ...doðan holding bunu yapar dedik onlarda þuana kadar birþey yapmadý...sadece daichi almakla otomotive yönelmekle bu iþ olmaz..[/QUOTE

WIPER hocam CEO’nun son açýklamalarýna bakarsak yatýrým yaparak büyüyeceklerini söylediler…kar yapmadýðý iþleri Türk Telekom ihalesine katýlmayarak bunun ilk atýmlarýný atmýþ bulanmaktalar kanaatimce birde dohol ortak olunca yurt dýþý satýþlarý yanýlmýyorsam yüzde 30-35 cývarýna çýkmýþ bulunmakta…yatýrmlarýn artmasý için öncelikle finansman giderlerini özellikle kýsa vadeli borç yükünü azaltmalarý gerekiyor..ben inanýyorumki bu son açýklanacak bilanço karelin yönünü belirleyecek bir bilanço olacak…

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •