Sabýrlarý zorluyorlar yine. Ama biz ne günler gördük. Belki hata yapýyorum ama maliyet düþüklüðünün verdiði rahatlýktan kaynaklý olarak kýpraþmadan bekliyorum. Ýnadým inat.
Sabýrlarý zorluyorlar yine. Ama biz ne günler gördük. Belki hata yapýyorum ama maliyet düþüklüðünün verdiði rahatlýktan kaynaklý olarak kýpraþmadan bekliyorum. Ýnadým inat.
Karel game ower![]()
sabýrlarý iyi zorluyor ama yinede bekleyeceðim...yeni hisse alacak olsaydým doðan hisselerinden uzak dururdum...enerji hisseleri uçarken gwind aldým hiçbir þey olmadan sattým...sahip malesef önemli...tek karel ile yola çýkmadýðým için rahatým ama teknoloji hisseleri uçarken karelin sürünmesinden rahatsýzým...
Bakan 5g nin 2026 da faaliyete geçeceðini söylemiþ...
https://www.dha.com.tr/politika/baka...ecegiz-2399790
Çok yükseldi diyenler ortalýkta yok. 50 olduda sanki 40 a indi düzeltme yaptý. Bilanço kötü gelirse ne olur tahmin edemiyorum. Maliyet düþük diye kendimizi kandýrýyoruz ve paramýz her gün eriyor. Geçmiþ olsun. Ortaklara sabýr diliyorum.
Büyük Çýkýþlar Sancýlý Olur..
Tüm hisseler düþüyor, bu dönem Karel özelinde bir durum yok, tez zamanda bir haber kurtarýr bizi belki, panikle inenler de çok, bekliyoruz bakalým.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Þu ana kadar iþlem hacmi 780bin lot.
Dostlar alýþveriþte görsün gibi...
Yer Ýmleri