Öz sermaye eksi olan Netaþ neden tavan olmuþ acaba, bir sürü ývýr zývýr iþ haberi gönderiyor ama bizim Karel'de bir sürü faaliyet varken týk yok.
Öz sermaye eksi olan Netaþ neden tavan olmuþ acaba, bir sürü ývýr zývýr iþ haberi gönderiyor ama bizim Karel'de bir sürü faaliyet varken týk yok.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Tesekkurler sayin bawer.Bunlari konuþalým hisse neden fiyati buralara indi.Bunun nedenlerini konuþalým.Hisse neden degerine gidemiyor gelin bunlari konuþalým.Sonucta ayni gemideyiz.Mubarek gunde birbirimizi kýrmayalým.Hayat o kadar kýsa ki kimseyi üzmeyelim.Gelin hep beraber hissenin neden 1 yildan fazladýr surundugunu konuþalým.Nedenlerini bulmaya çalýþalým.Tum karel yatirimcilarina hayirli Ramazanlar.
hasan kürþad seninle ayný fikirde olmak zorunda deðilim benim fikirlerim sana abuk subuk gelebiliyorsa senin yazdýklarýnda bana þirketin adamý olduðun sürekli þirketi övdüðün güzelleme yaptýðýn kendi aklýnca burda þirketi pazarlamaya çalýþtýðýn geliyor sen bunlarý yapmakta özgür olabiliyorken senin le ayný fikrinde olmayan biri seni rahatsýz ediyor öylemi eðer formun sahibi falan deðilsen uzatma artýk daha fazla neden uzatýp duruyorsun ben istediðimi yazarým sen de ne istiyorsan onu yaz bana ne ayrýca formu kirletmemek adýna duyar kasýyorsun ya bak orda özel mesaj var ne sýkýntýn varsa ordan yazabilirsin .
Bana sataþana kadar muhatap alýp doðrudan yazdýklarýnla ilgili birþey yazmadým, bana sataþma dedikçe ýsrarla keçinin çomaða sürtündüðü gibi sürtünüyorsun, sataþmamýþ olsan aðzýnýn payýný vermek zorunda kalmazdým, sen de bana forumun sahibi misin falan gibi saçma sorular sormazdýn,
Bana þirketin adamý ve mal pazarlýyor demiþsin, hodri meydan 2016 yýl Aðustos ayýnda ilk Karel alýmlarýmý yaptýktan sonra galiba 2018 de bir miktar bir de pandemi döneminde bir miktar satýþ yaptým, bu süreç boyunca kaç lotla baþlamýþým sonrasýnda kaç lota çýkmýþým ispatý kolay, eðer buralarda birþeyler yazdýktan sonra kendim satýþ yapmýþsam ya da þirket adýna veya varsa tahtacý adýna herhangi bir iþlem veya yönlendirme yapmýþsam ben þer efsiz olurum, yok eðer öyle deðilse ki ben kendimden eminim iþlemlerimi ispatlayabilirim o zaman sen iftiracý ve þer efsiz biri olursun, lafýný geri al yoksa konu çok farklý yerlere gidecek böyle bir iftirayý asla kabul etmiyorum.
þu ana kadar abuk subuk sýzlanmalarýný görmek rahatsýz ediyordu ama bu suçlamaný asla kubul etmiyorum ve iade ediyorum. Buradaki bazý yatýrýmcý arkadaþlarla özelden yazýþtýðýmýz da oldu karele nasýl baktýðýmda þahit olanlar oldu veya Twitter da yýllardýr yazdýklarým ortada, ben de buradaki pekçok kiþi gibi küçük yatýrýmcýyým, benim senden tek farkým yatýrýmcý olup uzun vadeli sabýrlý bir þekilde lot artýrmak bu da sýzlanarak olmuyor,
[QUOTE=Hasan Kürþad;6762871]Bana sataþana kadar muhatap alýp doðrudan yazdýklarýnla ilgili birþey yazmadým, bana sataþma dedikçe ýsrarla keçinin çomaða sürtündüðü gibi sürtünüyorsun, sataþmamýþ olsan aðzýnýn payýný vermek zorunda kalmazdým, sen de bana forumun sahibi misin falan gibi saçma sorular sormazdýn,
Bana þirketin adamý ve mal pazarlýyor demiþsin, hodri meydan 2016 yýl Aðustos ayýnda ilk Karel alýmlarýmý yaptýktan sonra galiba 2018 de bir miktar bir de pandemi döneminde bir miktar satýþ yaptým, bu süreç boyunca kaç lotla baþlamýþým sonrasýnda kaç lota çýkmýþým ispatý kolay, eðer buralarda birþeyler yazdýktan sonra kendim satýþ yapmýþsam ya da þirket adýna veya varsa tahtacý adýna herhangi bir iþlem veya yönlendirme yapmýþsam ben þer efsiz olurum, yok eðer öyle deðilse ki ben kendimden eminim iþlemlerimi ispatlayabilirim o zaman sen iftiracý ve þer efsiz biri olursun, lafýný geri al yoksa konu çok farklý yerlere gidecek böyle bir iftirayý asla kabul etmiyorum.
þu ana kadar abuk subuk sýzlanmalarýný görmek rahatsýz ediyordu ama bu suçlamaný asla kubul etmiyorum ve iade ediyorum. Buradaki bazý yatýrýmcý arkadaþlarla özelden yazýþtýðýmýz da oldu karele nasýl baktýðýmda þahit olanlar oldu veya Twitter da yýllardýr yazdýklarým ortada, ben de buradaki pekçok kiþi gibi küçük yatýrýmcýyým, benim senden tek farkým yatýrýmcý olup uzun vadeli sabýrlý bir þekilde lot artýrmak bu da sýzlanarak olmuyor,[/QUOTE
Yaw he hhee sen aðasýn sen paþasýn kralsýn þovunu yapmaya devam et sen
Netaþ, turkcell, Turk Telekom giderken ayný sektörden bu niye gitmiyor, yeter artýk.
Ben ne aðayým ne paþayým ne de þov yapýyorum, durup dururken sataþarak baþlattýðýn bu saçma diyalog çok uzadý, sen beni þirketin adamý olmakla, mal pazarlamakla hala suçluyormusun buna net cevap ver, bu iftirandan vazgeçtiysen yaz bunu bitsin bu saçma diyalog yok iddiamýn arkasýndayým diyorsan ispatla, ispatlayamazsan nasýl bir iftiracý olacaðýný üstteki mesajýmda yazdým. Ben kendimden eminim, gerekeni ispatlayabilirim ve asla bu iftirayý kabul etmiyorum. Bu cümleleri geri al bitsin bu saçma diyalog ve forumu daha fazla meþgul etmeyelim
Erhan bey hasan bey karþýlýklý tartýþmaya gerek yok....Evet 1 yýldýr para kazanamadýk keþke kazansaydýk....borsada para kazanmakta nasip iþi unutmayalým...Beklersin beklersin yýllarca beklersin birþey olmaz satarsýn bir haber bir hikaye hisse uçar gider...Karel 2022 mart ayýndan beri elimden öncesinde ismen vardý....ismende 6 kat kazandým diye sattým karel aldým...karel 4 kat ismen 8 kat arttý...ismen üstelik temettüde veriyor....yerimizde dursaydýk çok daha iyi olacaktý...10 yýl 3 tl maliyetle gubrf tuttum 80 bin lot sonu bir hýrsla kýzgýnlýkla sattým aradan 1,5 yýl geçti hisse 400 tl ye çýktý...beklediðimiz bir hikaye vardý biz sattýktan sonra gerçekleþti....bu dediðim 2019 da oldu....þuan çok rahat 50-60 milyon param vardý çalýþmýyordum ama nasip olmadý....Bununda vakti gelecektir diye düþünüyorum...Beni üzen karelde gelecek yýl muhtemelen 10 milyar üzeri ciro olacak ama yönetimsel olarak çok amatörce hareket ediyorlar...Koca þirket için hayret edici bir durum...Sürekli zarar mý göreceðiz...Bu yöneticilerin görevi þirkete zarar ettirmek mi...Niye gözünün yaþýna bakýyorsunuz neden bu beceriksiz yöneticileri tutuyorsunuz...Bir sürü teknoloji þirketi türedi karel hariç zarar yazan var mý yok bildiðim.niye bunun cevabýný þirket yönetimi vermeli....
Yer Ýmleri