yine muhtemelen oyaktan bir fon sattý ve tera (ek olarak deniz de olabilir) bir fon aldý.
Yeni alýnan iþ iliþkisi haberi ve art endekse raðmen yine gitmedi hisse, senelerdir bu hissedeyim bu kadar tükenmiþlik görmedim, hep de bu hisse satýþý kaynaklý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yine itinayla mal satýyorlar, ne oldu bu þirkete arkadaþ, Þakir efendi neden artýk sesin çýkmýyor, parayý veren düdüðü çalar mý oldu artýk, ekran yasaðý mý var.
[QUOTE=bawer;6873114]Yine itinayla mal satýyorlar, ne oldu bu þirkete arkadaþ, Þakir efendi neden artýk sesin çýkmýyor, parayý veren düdüðü çalar mý oldu artýk, ekran yasaðý mý var.[/QUOTEbie yýlda iki defa bedelli yapan aþaðýlýklarýn þirket yönetimi sizin ben ta gelmiþinizi geçmiþinizi ….
Bilançosu ne zaman gelecek bunun, piyasalar bozulduðuna göre her an gelebilir.
Bu yýl için endeks hedefim 15000 ler...Teknoloji sektörü bu süreçte ön planda olur diye düþünüyorum ama karel sanýrým hayal kýrýklýðý yaratacak....bilanço bir türlü düzelmiyor...kar etmediðin sektörde pazarý kaybetsen ne...þirket artýk birþeylere net karar vermeli ciddi makas deðiþimi yapmalý...karel hisse performansý tam bir kabus....baský olmasý benim açýmdan birþey ifade etmiyor 1 lot hisse satmam gerçek fiyatlama olmadýðý sürece....umarým tez zamanda iyi bilanço ile 20 tl üzerine atarýz....karel 20 tl üzeri fiyatlama kimse için balon olmaz süpriz olmaz..saçma sapan bir baský var allah yardýmcýmýz olsun ne diyeyim...
Yer Ýmleri