bireyseller fonlarýný sattýðýndan bize de fonlardan satýþ geliyor. yatýrým fonlarý 4m civarý emeklilik fonlarý da daha fazla satýcý son dönemde. Zaten fonlar harici hacim bile zor oluyor. Dün biraz oldu gibi.
Ben daralmadan pek etkileneceðimizi zannetmiyorum. Savunma telekom kurumsal proje zaten talep düþüklüðünden etkilenmemesi lazým. daichi'nin ne kadarý ihracat bilmiyorum ama onun büyümesi dursun diyelim. Bir de elektronik kart etkilenebilir beyaz eþya satýþlarý yavaþ. Ancak yöneticiler elektronik kartta yeni anlaþmalarla reel büyüyeceðini söylemiþlerdi. Burasý da büyüme deðil nötr olsun.
katma deðerli iþlerde ise ikinci yarýda iþlerin artacaðýný ýsrarla söylediler. Özetle yýlýn ikinci yarýsý iyi geleceði gibi her bilanço bir öncekinden iyi gelmesi lazým.
Þu sýra gyolar harici hemen hepsi geri geldi. Aslýnda geçiþ yapmak için iyi zaman ama pek de göremiyorum açýkçasý fýrsat.
Riskler neler? Yönetimin söylediklerinin aksine marjlarýn iyileþmemesi dýþýnda bir risk de göremiyorum. Gören varsa söylesin.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri