Birileri bizden önce bir þeyleri hissedip satýyor olabilirler, hiç normal bir satýþ deðil.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Eyvallah üstadým...
satýþlar çoðunlukla yatýrým ve emeklilik fonlarýndan geliyor. Bugün de iþ yatýrým muhtemelen fondu. Yatýrým ve emeklilik toplamda 12 m civarý lot sattý. Þirketi en iyi tanýmasý beklenen TCD VE MAC fonlarý ise satmadý. Ayrýca Bazý takaslarda özel artýþ var. Örneði Gedik yatýrým takasýnda ciddi artýþ var son 1 ayda. Belki oyuncudur. Benim anladýðým bir insider yada kötü bilanço beklentisi olmamasý lazým. Düþüþün sebebi 12 m üstü satýþlar. Tabii kötü de gelebilir. O kadar çok deðiþken var ki... Ýlk çeyrek zarar eden iki sektör zarardan çýkacak mý ve ne kadar kara geçecek? Ýletiþim ve Savunma muhteþem marjlarýný koruyabilecek mi? Ýlk çeyrek 200 m net kur zararý vardý. Bu çeyrek olmamasý lazým. Bazen genel yönetim giderleri gibi kalemlerde ani sýçrayýþlar da olup görüntüyü bozabiliyor. Vasat da gelebilir çok iyi bilanço da gelebilir bana kalýrsa. Merakla bekliyorum.
Ortak satisi ne durumda, satiyor mu, satiyorsa kac lotu kaldi, hicbir sey bilmedigimiz icin nereden doner sorusuna da tahmin yurutmek mumkun olmuyor
Yer Ýmleri