07.05. tarihinde 20 milyar tl lik iþ anlaþmasý haberi fiyat 8.81 tarih 21.05. fiyat 8,60
07.05. tarihinde 20 milyar tl lik iþ anlaþmasý haberi fiyat 8.81 tarih 21.05. fiyat 8,60
Mesele, sadece patronun cebini yeteri kadar doldurmasý. Bu saðlandýðýnda yola çýkar. Þuan küçük yatýrýmcýyý saðma evresindeyiz. Doðan Holding ve elektronikçi kardeþler þimdi bizi saðýyorlar. Buna alet olan CEO kýlýklý yalaka da mama kasesini doldurmuþtur. Ama onlara kýzmýyorum. Ülkenin baþýndan ayak týrnaklarýna kadar fýrsatçýlýk ve ahlaksýzlýk kol geziyor. Bizim þirket sahiplerinden de borsamýzda yatýrýmcýlarýný koruyan þirket sahipleri gibi bir duruþ göstermesini beklemiyorum zaten. Bu aç gözlülere karþý kendimi koruyabileceðim tek silah sabrým var. Bu kadar baský varsa, beklenti ve haber de vardýr. Yatýrýmcýyý yalanla çok üzdüler. Benim yaþadýðým stres ve kaygýnýn bin mislini baþta CEO olmak üzere onlar da çeksin. Bizim çocuklarýmýzýn rýskýný çalan bu ahlaksýzlar çocuklarýndan gülmesinler.
Dohol CEO’su denen pis kurusu çaðlar göðüþ kardeþde 2024 beklentilerini tv ekranlarýna sosyal medyalarda 1. Ve 2 . Çeyrekler düzeleceðini 3. Çeyreðin iyi geleceðini karelde enteresan þeyler olduðunu söyleþimden sonra ortak kardeþler 30 milyon hisse satýsý gerçekleþtirdi ve bu pis kurularý þuanki fiyattan sattýklarýný fazlasýyla yerine koyuyor sabredeceðiz bu pis kurularýna raðmen
Yer Ýmleri