oblo dostumuz o kadar aceleci ki daha duraða gelmeden trenden atladý gitti...![]()
oblo dostumuz o kadar aceleci ki daha duraða gelmeden trenden atladý gitti...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Eski zirve görülecek gibi ama bende az var gesan çok olsa götürmezler di yâda çok olsa idi rahat uyuyamazdým ytd
Fgm ky ge de dk klll
dökmeleri bence de iyi olur...güvenmeyen ve inanmayanlar en küçük sarsýntýda hemen panik olup satarak hissenin gidiþatýný bozuyorlar..zaten borsanýn kendisi de sabýrsýzlardan sabýrlýlara para aktarma mekanizmasýdýr diye tarif ediliyor..yapacak bir þey yok..herkes hak ettiði ve kýsmetinde olaný ile yetinecek..bakalým bizim nasibimizde neler olacak ?? hala bekliyorum ben..maliyetim yüksek..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
astor ,europower ve gesan neredeyse ayný prim oranýyla artýda...ama bence europower astordan,gesan da europowerdan ileriki süreçte pozitif ayrýþmalý..ama þu anda kol kola birlikte çýkýyorlar..buda güzel bir þey...dediðim gibi astor ileride düzeltmeye girse bile bizim yavrumuz ile birlikte pozitif ayrýþmamýz lazým..
Yer Ýmleri