Artan
Azalan
İşlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
5,94 10% 554,13 Mn 5,30 / 5,94
11,00 10% 2,88 Mr 9,61 / 11,00
200,20 10% 213,35 Mn 180,00 / 200,20
33,66 10% 272,04 Mn 29,72 / 33,66
131,00 9.99% 403,84 Mn 122,00 / 131,00
94,05 -10% 362,16 Mn 94,05 / 103,90
1,80 -10% 6,29 Mn 1,80 / 1,80
13,69 -9.99% 708,09 Mn 13,69 / 14,41
45,78 -9.97% 2,44 Mr 45,78 / 47,68
13,12 -9.95% 1,82 Mr 13,12 / 15,80
297,25 0.08% 11,66 Mr 292,50 / 299,50
66,90 3.72% 11,19 Mr 63,45 / 67,40
368,00 1.38% 10,40 Mr 359,50 / 377,25
308,00 -2.84% 8,84 Mr 304,75 / 320,00
2,59 4.02% 8,65 Mr 2,50 / 2,62
20,30 -0.29% 677,04 Mn 19,73 / 20,54
308,00 -2.84% 8,84 Mr 304,75 / 320,00
377,25 0% 2,92 Mr 370,25 / 380,50
101,20 2.74% 425,37 Mn 95,70 / 101,80
103,20 -0.1% 162,51 Mn 101,40 / 103,90
33,18 2.72% 105,70 Mn 31,68 / 33,18
11,18 4.98% 422,61 Mn 10,51 / 11,23
79,15 -0.81% 298,12 Mn 78,00 / 79,95

Masrafsız Bankacılık + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsız Bankacılık + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 948/1023 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Pay satışları falan derken simdi Gesan'da oldugu gibi KAP dansözlükleri,zamanlaması.. falanla patronlar hepten gözü karartmış belli🤣
    Burada yeni yeni türeyen uzantımsılarla birlikte şebeke hâla "ne toplasak kârdır" mantığıyla akla hâyale sığmayacak bir açgözlülükle hareket ediyor🤷*♂️
    Bu son olanlarla birlikte asla yatırım tavsiyesi olarak almayın(zaten hep fiyaskolarla dolu bir borsa mâzim var) ama kişisel değerlndirmem şudur:
    İnanilmaz bir enerji rallisi öncesi klasik tezgahlar dışında "racon dışı" taktiklere bile tevessül edecek hâle gelmişler.
    Ben elimi artıra artıra pozisyon alıyorum ama tedirgin olanları da gayet iyi anlıyorum.
    Eeyyy do.muzdan aşağı tahtacım sana öncelikle sevgilerimi iletiyor ve ekliyorum: önce 4 dolar yap,ben de satmaya başlayayım. Burdan aşagıya her %5'lik düşüşte ise bugünkü gibi 20 bin lot civarı eklemelere hazır ol😎

nerdeyse 3 yıldır bu tahtayı takip ediyorum. o günden beri sürekli daha dibi gördü. gesan patronu tahtacısı ve işbirlikçileri kimse bunlar içerden bu kapları haber alıyorlar. iyi bir kap gelecekse 1 gün önceden yukarı çekiyorlar ertesi gün kap geliyor hisse çakılıyor. en önemlisi bu kaplar geldikçe hisse dibin dibini görüyor. kaplar ky ye mal yıkmak için bir fırsat oluyor. takasları günlük takip ediyorum. sürekli mal ky nin üzerinde kalıyor. bu hisse bu şekilde 20 sene geçse yine gitmez. parayı burada kaybettik burada kazanmaktan başka çare kalmadı. allah hepimize bol sabır versin.

3.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    nerdeyse 3 yıldır bu tahtayı takip ediyorum. o günden beri sürekli daha dibi gördü. gesan patronu tahtacısı ve işbirlikçileri kimse bunlar içerden bu kapları haber alıyorlar. iyi bir kap gelecekse 1 gün önceden yukarı çekiyorlar ertesi gün kap geliyor hisse çakılıyor. en önemlisi bu kaplar geldikçe hisse dibin dibini görüyor. kaplar ky ye mal yıkmak için bir fırsat oluyor. takasları günlük takip ediyorum. sürekli mal ky nin üzerinde kalıyor. bu hisse bu şekilde 20 sene geçse yine gitmez. parayı burada kaybettik burada kazanmaktan başka çare kalmadı. allah hepimize bol sabır versin.
    Astor gecenlerde Amerikadan 770 mlyn dolar sipariş almışti. Bugün seans sonrasi cwene yine Amerikadan 750 mlyn dolarlık siparişi duyurdu! Yeotk neler neler yapıyor? Her türlü ückagtçıliginq ragmen kontr,smrtg ardı ardına inanilmaz ortakliklar,is anlaşmalrı falan acikliyor.
    Bunları niye mi açıkladım?
    Bence Gesan Astor ve Gesan'dan da büyük işlere adım adım ilerleyen bir yapilanma içerisinde. Bu kıvırdıkları 200 milyonluk ESCO işi sıradanlaşacak Allah'in izniyle.
    AAAMMMAAAA!
    Bu patronaj inanilmaz derecede açgözlü ve yatırımcı düşmanı! Senin anlattigin mide bulandırıcı,küçük hesaplar peşinde koşup tahta üzerinde tam hâkim olmak istiyor. Büyüyen pastayı şirkete ortak olan ky'ye zinhar koklatmak istemiyor! Bizimle birlikte büyümek,şirletine nakit koyarak kendisine inanmiş olanların hakkını düşünecek karakter ve erdem yok! Bizi yolunacak kaz olarak görüyor.
    Şirletteki muazzam büyümeyi her fırsatta gizlemek,perdelemek için itibarını bile yerlere seriyor. Öylesine kıskanıyor bizdeki lotları.
    HEPSİ BENİM OLMALI diye şeyta.ni bir güç zehirlenmesi yaşıyor!
    Bizim bunlarla,bu tahtayla,bu şebekeyle başımızin dertte oldugu çok açık amaaaa
    YOK ÖYLE YAĞMA!
    Biz de kahrını,çilesini çektik. Sermayemizi koyduk. Bizim desteğimizle buralara geldiniz. Bizse yıllardır enflasyn ve altın hesabıyla birlikte sadece BEDEL ödedik.
    Şimdi kalkıp sizin pi.slik.leriniz ve do.muz.luklarnizla birlikte İLLALLAH dedirtip kaçmamızı beklemeyin!
    BEN YILMAYACAĞIM!
    HAKKIM OLANI SÖKE SÖKE ALACAĞIM!

4. Ben de hakkımı söke söke alacağım. Tek silahımız sabır ve küçük miktarlarda ilave hisse alma.Eninde sonunda satış yapmayı düşündüğümüz 4-5 doları görecek gesan'ım.

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Astor gecenlerde Amerikadan 770 mlyn dolar sipariş almışti. Bugün seans sonrasi cwene yine Amerikadan 750 mlyn dolarlık siparişi duyurdu! Yeotk neler neler yapıyor? Her türlü ückagtçıliginq ragmen kontr,smrtg ardı ardına inanilmaz ortakliklar,is anlaşmalrı falan acikliyor.
    Bence Gesan Astor ve Gesan'dan da büyük işlere adım adım ilerleyen bir yapilanma içerisinde. Bu kıvırdıkları 200 milyonluk ESCO işi sıradanlaşacak Allah'in izniyle.
    AAAMMMAAAA!
    Bu patronaj inanilmaz derecede açgözlü ve yatırımcı düşmanı! Senin anlattigin mide bulandırıcı,küçük hesaplar peşinde koşup tahta üzerinde tam hâkim olmak istiyor. Büyüyen pastayı şirkete ortak olan ky'ye zinhar koklatmak istemiyor! Bizimle birlikte büyümek,şirletine nakit koyarak kendisine inanmiş olanların hakkını düşünecek karakter ve erdem yok! Bizi yolunacak kaz olarak görüyor.
    Şirletteki muazzam büyümeyi her fırsatta gizlemek,perdelemek için itibarını bile yerlere seriyor. Öylesine kıskanıyor bizdeki lotları.
    YOK ÖYLE YAĞMA!
    Biz de kahrını,çilesini çektik. Sermayemizi koyduk. Bizim desteğimizle buralara geldiniz. Bizse yıllardır enflasyn ve altın hesabıyla birlikte sadece BEDEL ödedik.
    Şimdi kalkıp sizin pi.slik.leriniz ve do.muz.luklarnizla birlikte İLLALLAH dedirtip kaçmamızı beklemeyin!
    BEN YILMAYACAĞIM!
    İnşallah hepimiz için iyi olur fakat patronun hisse sayısı çok umrunda olacağını sanmıyorum. Çünkü zaten şirkette güç elinde. Eğer şirkette istediği kararı alamayacağı çoğunluğa gelirse o zaman iş değişir. Ayrıca gesanın a ve b grubu şeklinde hissesi var ve oradaki 1 hisse 5 oy hakkına sahip. Firma iş aldıkça kar edip büyüdükçe finansman buldukça hisse fiyatı umrunda olmayacak ve yatırımcılar olarak biz içerde hapis beklmeye devam edeceğiz. Üzgünüm ama kandırıldık.

6.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    AAAMMMAAAA!
    YOK ÖYLE YAĞMA!
    BEN YILMAYACAĞIM!
    Ömür efendi madem bunları yazacaktın benim neden kalbimi kırdın?

Düşüncelerini ve içini dökünce bana karşı yazdıklarını heyecanına veriyorum.

Ben burada yeni yazıyor olsam da, hisse nette 2005 yılından beri yazarım, (ondan önce 3 yıl yazmadan takip ettim) hatta hisseler de hiç yazmam desem yeridir.

Bugun bende ek hisse aldım, ama işin kötüsü 46 dan sattığımı 49,5 ortalama ile geri aldım.

Ama olur böyle şeyler, düşmez kalkmaz bir Allah.

Seninle aynı fikirde olduğumuz nokta patron ne kadar kötüyse, hisseye o kadar güveniyorum, ne olacağını zaman gösterir.

Haklıysak kazanırız, hatalıysak kaybederiz bu kadar basit her şey.

Ama ne olursa olsun saygı ve iyi niyet her şeyden değerli.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    İnşallah hepimiz için iyi olur fakat patronun hisse sayısı çok umrunda olacağını sanmıyorum. Çünkü zaten şirkette güç elinde. Eğer şirkette istediği kararı alamayacağı çoğunluğa gelirse o zaman iş değişir. Ayrıca gesanın a ve b grubu şeklinde hissesi var ve oradaki 1 hisse 5 oy hakkına sahip. Firma iş aldıkça kar edip büyüdükçe finansman buldukça hisse fiyatı umrunda olmayacak ve yatırımcılar olarak biz içerde hapis beklmeye devam edeceğiz. Üzgünüm ama kandırıldık.
    Çok net biçimde YANILIYORSUN dostum! Şirketin dolaşımdaki payı %32 civarında ve yaklasık 142 milyon lot. Şimdiki ederiyle 6.6 milyar TL yani.
    Şirketin piyasa ederinin daha önceki zirvesi olan 5 dolara gelmesi ile bu dolaşımdaki pay 35 milyar olur! Dile kolay tam 30 milyar liralık "ANINDA İŞLEM YAPILABİLİR,LİKİT"bir 30 milyar Türk Lirası demektir bu!
    Evet dolasimda olmayan paylar da aynı oranda değerlenir ama onları canın iatedigi an hemen satamazsın + şirketteki hakimiyeti niye kaybedesin + onlar senin can damarın zaten.
    Oysa bu dolaşımdaki lotlar aslinda 36 milyara gidecekken senin kontrolun dısinda olursa ortaya cikan 30 milyarlık değerleme bu dolasimdaki lotları tutanlara kalır. Senin pratikte bundan HİÇBİR KAZANCIN olmaz!
    Eeeee sevgili patronlar kendilerinin büyüttüğüne inandıği şirketçiklerinin primlenmesini böyle gururla "başkalri da kazandı sayemde" diye izlerler mi hiç?
    Bir şebeke kurarım önce. Çantacı tabir edilen simsarlar ve onların ayarladığı araci kurumlardaki yüksek pozsyonlu aparatları da dahil ederim. Bu organize olmuş ŞEBEKE yani şirketten "fiayatlamaya" dönük her olumlu-olumsuz desteği "malum şahıstan" alırken kendileri de tahtada gereken alım-satım v.s yani tezgahı kurarlar. Ne zaman ki ky'den alınabilecek maksimum lot bu şbekenin tezgahıyla ele geçirilince artık öngördükleri "ralli"yi gerçeğe dönuştürerek herkea payını alır.
    Patronun bu şebekede hangi yüzdeyle çalışığını bir Allah bilir ama şurasi kesin ki teoride hisse fiyatının yükselmesinden pek de çıkarı olmayan bu şahıs,bu ŞEBEKE işiule birlikte dolaylı yoldan DİŞARIDAKİ lotları kontrol edip gayet güzel ve şişkin kazançlar elde etmiş olur.
    BENCE SENİN DE GAYET İYI BİLDIĞIN BIR YÖNTEM olmasına rağmen neden hiç aklına gelmedi bunlar,HAYRET DOĞRUSU..(?)

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Çok net biçimde YANILIYORSUN dostum! Şirketin dolaşımdaki payı %32 civarında ve yaklasık 142 milyon lot. Şimdiki ederiyle 6.6 milyar TL yani.
    Şirketin piyasa ederinin daha önceki zirvesi olan 5 dolara gelmesi ile bu dolaşımdaki pay 35 milyar olur! Dile kolay tam 30 milyar liralık "ANINDA İŞLEM YAPILABİLİR,LİKİT"bir 30 milyar Türk Lirası demektir bu!
    Evet dolasimda olmayan paylar da aynı oranda değerlenir ama onları canın iatedigi an hemen satamazsın + şirketteki hakimiyeti niye kaybedesin + onlar senin can damarın zaten.
    Oysa bu dolaşımdaki lotlar aslinda 36 milyara gidecekken senin kontrolun dısinda olursa ortaya cikan 30 milyarlık değerleme bu dolasimdaki lotları tutanlara kalır. Senin pratikte bundan HİÇBİR KAZANCIN olmaz!
    Eeeee sevgili patronlar kendilerinin büyüttüğüne inandıği şirketçiklerinin primlenmesini böyle gururla "başkalri da kazandı sayemde" diye izlerler mi hiç?
    Bir şebeke kurarım önce. Çantacı tabir edilen simsarlar ve onların ayarladığı araci kurumlardaki yüksek pozsyonlu aparatları da dahil ederim. Bu organize olmuş ŞEBEKE yani şirketten "fiayatlamaya" dönük her olumlu-olumsuz desteği "malum şahıstan" alırken kendileri de tahtada gereken alım-satım v.s yani tezgahı kurarlar. Ne zaman ki ky'den alınabilecek maksimum lot bu şbekenin tezgahıyla ele geçirilince artık öngördükleri "ralli"yi gerçeğe dönuştürerek herkea payını alır.
    Patronun bu şebekede hangi yüzdeyle çalışığını bir Allah bilir ama şurasi kesin ki teoride hisse fiyatının yükselmesinden pek de çıkarı olmayan bu şahıs,bu ŞEBEKE işiule birlikte dolaylı yoldan DİŞARIDAKİ lotları kontrol edip gayet güzel ve şişkin kazançlar elde etmiş olur.
    BENCE SENİN DE GAYET İYI BİLDIĞIN BIR YÖNTEM olmasına rağmen neden hiç aklına gelmedi bunlar,HAYRET DOĞRUSU..(?)
    Şu an yaşadığımız o hapis kalma hissi aslında o şebekenin tezgahındaki bezdirme evresinden başka bir şey değil. Kimin malını kimden alacaklar? Elbette sabırsız olan kyden. Ben 5 dolarlıkveya daha yüksek o eski zirvelere ve ESCO projelerinin getireceği gerçek nakit akışına odaklıyım. Patron veya şebeke ne plan kurarsa kursun. o ralli başladığında trende koltuğu olanlar kazanacak. Sabırla beklemeye devam.

Sayfa 948/1023 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •