Originally Posted by
Ömür
Astor gecenlerde Amerikadan 770 mlyn dolar sipariş almışti. Bugün seans sonrasi cwene yine Amerikadan 750 mlyn dolarlık siparişi duyurdu! Yeotk neler neler yapıyor? Her türlü ückagtçıliginq ragmen kontr,smrtg ardı ardına inanilmaz ortakliklar,is anlaşmalrı falan acikliyor.
Bunları niye mi açıkladım?
Bence Gesan Astor ve Gesan'dan da büyük işlere adım adım ilerleyen bir yapilanma içerisinde. Bu kıvırdıkları 200 milyonluk ESCO işi sıradanlaşacak Allah'in izniyle.
AAAMMMAAAA!
Bu patronaj inanilmaz derecede açgözlü ve yatırımcı düşmanı! Senin anlattigin mide bulandırıcı,küçük hesaplar peşinde koşup tahta üzerinde tam hâkim olmak istiyor. Büyüyen pastayı şirkete ortak olan ky'ye zinhar koklatmak istemiyor! Bizimle birlikte büyümek,şirletine nakit koyarak kendisine inanmiş olanların hakkını düşünecek karakter ve erdem yok! Bizi yolunacak kaz olarak görüyor.
Şirletteki muazzam büyümeyi her fırsatta gizlemek,perdelemek için itibarını bile yerlere seriyor. Öylesine kıskanıyor bizdeki lotları.
HEPSİ BENİM OLMALI diye şeyta.ni bir güç zehirlenmesi yaşıyor!
Bizim bunlarla,bu tahtayla,bu şebekeyle başımızin dertte oldugu çok açık amaaaa
YOK ÖYLE YAĞMA!
Biz de kahrını,çilesini çektik. Sermayemizi koyduk. Bizim desteğimizle buralara geldiniz. Bizse yıllardır enflasyn ve altın hesabıyla birlikte sadece BEDEL ödedik.
Şimdi kalkıp sizin pi.slik.leriniz ve do.muz.luklarnizla birlikte İLLALLAH dedirtip kaçmamızı beklemeyin!
BEN YILMAYACAĞIM!
HAKKIM OLANI SÖKE SÖKE ALACAĞIM!
Ömür efendi madem bunları yazacaktın benim neden kalbimi kırdın?
Düşüncelerini ve içini dökünce bana karşı yazdıklarını heyecanına veriyorum.
Ben burada yeni yazıyor olsam da, hisse nette 2005 yılından beri yazarım, (ondan önce 3 yıl yazmadan takip ettim) hatta hisseler de hiç yazmam desem yeridir.
Bugun bende ek hisse aldım, ama işin kötüsü 46 dan sattığımı 49,5 ortalama ile geri aldım.
Ama olur böyle şeyler, düşmez kalkmaz bir Allah.
Seninle aynı fikirde olduğumuz nokta patron ne kadar kötüyse, hisseye o kadar güveniyorum, ne olacağını zaman gösterir.
Haklıysak kazanırız, hatalıysak kaybederiz bu kadar basit her şey.
Ama ne olursa olsun saygı ve iyi niyet her şeyden değerli.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri