ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Belki de birkaç ay icerisinde bir ralli yaparsa?
Þu an hisse ucuz mu? UCUZ
Þirketin geleceði var mý? VAR
Ýþler yolunda mý? YOLUNDA
O zaman birkaç aya falan olmaz demeye getirmek yerine (BELKÝ DE OLACAK)
Vadeni uzun tutarak gel,belki birkaç güne belki de birkaç yýla ama mutlaka ederine geleceðine inaniyorum demek daha uygun olur bence.
BÝRKAÇ AYA RALLÝ YAPMAYACAÐÝ GARANTÝYMÝÞ gibi konuþmak belki de zamanlama konusunda ne olacaðý belirsiz demek daha doðru olur bence.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Az önce "Birkaç ay icinde voliyi vurayým diyorsan,gelme!" deyince birkaç ay boyunca bir þey olmayacak anlamý çýkar buradan!
Özellikle belirli bir vadede bir þey OLMAYACAÐINI söylemek ciddi sorumluluktur!
"Uzun vadede kaðýda inaniyorum ama kisa vadede ne olacaðýný BÝLEMEM" demekle "Birkaç ayda bir sey bekleme!" arasýnda çooook ciddi "yönlendirme" olur sevgili dostum!
Mazallah birkaç haftada ralli yaparsa büyük vebal alýrsýn!
Keko Can,
Her kim ki kendi çýkarýna,gizli ajandasýna falan burada insanlarý manipüle ediyor,inanmadigini inanmiþ gibi gösteriyor,birtakým mahfillerce burada uzantýlýk,aparatlýk yapýyorsa..
KISACASI ÝNSANLARI BELÝRLÝ BÝR PLANA GÖRE HAREKET ETTÝRMEYE ÇALIÞIYORSA
....
(sözümü sakýnmayacaðým)
ALLAH onun iki yakasýný biraraya getirmesin inþallah!!!!!
Allah plan yapanlarýn en hayýrlýsýdýr!
ayný fikirdeyim dostum...kaliteli gördüðüm hisseler diplerinde iken yorum yaparým...almayacaðým hisseye de yorum yapmam...kalkýp da hisseler zirvelerinde iken balinalarýn malý ky ye itelemesine hiç bir zaman aracýlýk yapmadým...bu tür iþlere de hiç girmedim...16 yýldýr bu tür forumlarda yazýyorum...az çok beni bilenler biliyor...kararý da her zaman yatýrýmcý verir...bu forumda olumlu da olumsuz da fikirler söylenir ve tartýþýlýr...mümkün olduðu kadar doðrularý ortaya çýkarmaya çalýþýyoruz...
burada kimseden para da almýyoruz , herhangi bir menfaat da beklemiyoruz...fikirlerimizi söylüyoruz isteyen de istediði gibi karar veriyor...
Yer Ýmleri