bence gesan her zaman süprizlere açýk bir þirket..her an torbadan süpriz bir haber çýkarma ve yukarýya patlama potansiyeli var ki ben bunu düdüklü tencere olarak tarif ettim..2028 yýlý bence en geç diyebileceðimiz bir tarih olabilir...öncesinde de harekete geçebilir...sektör canlý, sektör hisseleri artýk agresif çýkýþlar yapmaya baþladýlar...gesaný bu ortamda daha ne kadar tutabilirler bilemiyorum...
þu anda en büyük düþmanýmýz bence yüksek faizlerdir...ne zaman ki faizler %20 civarlarýna inerse !! o vakit hisselerde bulunmak faizlerden daha cazip olacaðý için patronlar bankalarda faizde duran paralarýný artýk borsaya kendi hisselerine taþýyacaklardýr..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
2028'de mi olacak 2027'mi 2026'mi yukselis olacak isi falciliga girer, ben de keko'ya katiliyorum, GESAN surprizli olacaktir, patron ne zaman isterse o zaman, yeter ki tahtaciyla tepismesinler.
Bu Suudi Arabistan yatýrýmý bir sinerji olusturur
GESAN piyasa deðeri 507 milyon$
#EUPWR Piyasa deðeri 765 milyon $
Eupwr ýn %52 si Gesan'ýn.
Bugün kü kapanýþ ile Gesan piyasa deðerinin 400 milyon $'ý Eupwr dan geliyor.
Piyasa bunu bir yerde fark edip fiyatlar.
Twitter'dan alýntý
Neden eupower da ortak olup riski yari yariya bolmediniz..
Ben 37 den eupower aldim.. gesan 60 dan ilk tabani yiyince aldim maliyet 53.5 hala zarardayim.. eupower almamin tek sebebi artik astor gibi buyuk trafo uretebilmeleri.. yetmedi ustune yeotek de aldim 2 ay once.. portfoyun %30 bu uc hisse yani tek hisse ile borsa da para yapmak icin biraz sans biraz da sabir lazim..
Gesan bu ay 58 i asacagini dusunuyorum bilanco iyi gelirse yok gelmedi gozunun yasina bakmam satar cikarim
Sent from my SM-G990E using Tapatalk
Yer Ýmleri