Telefondan giriþ yapamama sorunu bende yaþýyorum. Mail attým fakar hala düzelmedi. Masaüstü site diyip öyle giriyorum.
3 yýl sonra hissemiz bugünde tavan açtý. Ayrýca abd pazarýndan yeni bir iþ kapý gesan global oyuncu olma yolunda ilerliyor.
Açýlýr açýlmaz gesan tavan oldu..ardýndan kýsa bir süre sonra da yavrumuz tavan oldu..nedenini ve olabilecekleri önceki yorumumda anlatmýþtým..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Europower Enerji A.Þ.'nin %100 oranýnda baðlý ortaklýðý ve Giriþim Elektrik A.Þ.'nin dolaylý ortaklýðý olan Europower World Enerji A.Þ. ABD'de yerleþik yatýrýmcý bir firmadan Teksas eyaletinde gerçekleþtirilecek GES projesinde kullanýlmak üzere Yüksek Gerilim Güç Transformatörü sipariþi almýþtýr.
Fabrikanýn açýlmasýndan sonra ilk trafo ihracat kap haberi geldi... cirolar yükselecek..finansal borçlar ve giderler azalacak...net kar yükselecek..Astor ile kýyaslandýðýnda hala gidecek çok yolu var..gesan yavrusundan daha deðerli olmalý..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri