Originally Posted by
Ömür
Gesan'ýn tahtasýnda sýradan bir gündü. Yine pozitif endekse raðmen Alicengiz oyunlarýyla savrulan fiyatlama.. falan filan..
Bunu anlatmaktan ziyade baþka bir mevzu için yaziyorum aslýnda.
Hani þu Astor karþýlaþýltýrmasý yapýldý burada. Ben de "Gesan'ýn genel görünüm itibariyle Astor'un 10'da 1'i þeklinde fiyatlanmasý"nýn saçmalýgindan dem vuranlardandým. Kimisi de "Ama Astor'un patronajý-itibarý" falan diye ekstra faktörler var demiþti. Ben de yahu bunun patronu,kesinlikle paraya ihtiyacimýz yok falan dedikten bir ay sonra 66 milyon lotu tepeden vermiþti piyasaya demiþtim.
Bugün de sað olsun seans sonrasý KAP'ý yapistýrmýþ Astor patronu: 60 milyon lot daha (12 milyar TL civarý.. dile kolay) satýyor..
Evet,Astor patronajý acayip itibarlý,o yüzden Gesan'ýn 10 katý piyasa ederi var,filan.. 😄
ben de buna dikkat çekecektim..astor patronu yüklü hisse satýþý için baþvuru yapmýþ...itibarlý dedikleri adam buymuþ...bence hiç bir patronu savunmamak lazým..hepsi ayný ****...
biz bunlarýn arasýndan para kazanmaya çalýþan canbazlarýz...tabi en iyisini en ucuza almaya çalýþan bir canbaz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri