Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 948/954 lklk ... 448848898938946947948949950 ... SonSon
Arama sonucu : 7627 madde; 7,577 - 7,584 aras.

Konu: GESAN - Giriim Elektrik Sanayi Taahht ve Ticaret A..

1. Pay satlar falan derken simdi Gesan'da oldugu gibi KAP danszlkleri,zamanlamas.. falanla patronlar hepten gz karartm belli🤣
    Burada yeni yeni treyen uzantmslarla birlikte ebeke hla "ne toplasak krdr" mantyla akla hyale smayacak bir agzllkle hareket ediyor🤷*♂️
    Bu son olanlarla birlikte asla yatrm tavsiyesi olarak almayn(zaten hep fiyaskolarla dolu bir borsa mzim var) ama kiisel deerlndirmem udur:
    nanilmaz bir enerji rallisi ncesi klasik tezgahlar dnda "racon d" taktiklere bile tevessl edecek hle gelmiler.
    Ben elimi artra artra pozisyon alyorum ama tedirgin olanlar da gayet iyi anlyorum.
    Eeyyy do.muzdan aa tahtacm sana ncelikle sevgilerimi iletiyor ve ekliyorum: nce 4 dolar yap,ben de satmaya balayaym. Burdan aagya her %5'lik dte ise bugnk gibi 20 bin lot civar eklemelere hazr ol😎

nerdeyse 3 yldr bu tahtay takip ediyorum. o gnden beri srekli daha dibi grd. gesan patronu tahtacs ve ibirlikileri kimse bunlar ierden bu kaplar haber alyorlar. iyi bir kap gelecekse 1 gn nceden yukar ekiyorlar ertesi gn kap geliyor hisse aklyor. en nemlisi bu kaplar geldike hisse dibin dibini gryor. kaplar ky ye mal ykmak iin bir frsat oluyor. takaslar gnlk takip ediyorum. srekli mal ky nin zerinde kalyor. bu hisse bu ekilde 20 sene gese yine gitmez. paray burada kaybettik burada kazanmaktan baka are kalmad. allah hepimize bol sabr versin.

3.  Alnt Originally Posted by Cilginfenci Yazy Oku
    nerdeyse 3 yldr bu tahtay takip ediyorum. o gnden beri srekli daha dibi grd. gesan patronu tahtacs ve ibirlikileri kimse bunlar ierden bu kaplar haber alyorlar. iyi bir kap gelecekse 1 gn nceden yukar ekiyorlar ertesi gn kap geliyor hisse aklyor. en nemlisi bu kaplar geldike hisse dibin dibini gryor. kaplar ky ye mal ykmak iin bir frsat oluyor. takaslar gnlk takip ediyorum. srekli mal ky nin zerinde kalyor. bu hisse bu ekilde 20 sene gese yine gitmez. paray burada kaybettik burada kazanmaktan baka are kalmad. allah hepimize bol sabr versin.
    Astor gecenlerde Amerikadan 770 mlyn dolar sipari almti. Bugn seans sonrasi cwene yine Amerikadan 750 mlyn dolarlk siparii duyurdu! Yeotk neler neler yapyor? Her trl ckagtliginq ragmen kontr,smrtg ard ardna inanilmaz ortakliklar,is anlamalr falan acikliyor.
    Bunlar niye mi akladm?
    Bence Gesan Astor ve Gesan'dan da byk ilere adm adm ilerleyen bir yapilanma ierisinde. Bu kvrdklar 200 milyonluk ESCO ii sradanlaacak Allah'in izniyle.
    AAAMMMAAAA!
    Bu patronaj inanilmaz derecede agzl ve yatrmc dman! Senin anlattigin mide bulandrc,kk hesaplar peinde koup tahta zerinde tam hkim olmak istiyor. Byyen pastay irkete ortak olan ky'ye zinhar koklatmak istemiyor! Bizimle birlikte bymek,irletine nakit koyarak kendisine inanmi olanlarn hakkn dnecek karakter ve erdem yok! Bizi yolunacak kaz olarak gryor.
    irletteki muazzam bymeyi her frsatta gizlemek,perdelemek iin itibarn bile yerlere seriyor. ylesine kskanyor bizdeki lotlar.
    HEPS BENM OLMALI diye eyta.ni bir g zehirlenmesi yayor!
    Bizim bunlarla,bu tahtayla,bu ebekeyle bamzin dertte oldugu ok ak amaaaa
    YOK YLE YAMA!
    Biz de kahrn,ilesini ektik. Sermayemizi koyduk. Bizim desteimizle buralara geldiniz. Bizse yllardr enflasyn ve altn hesabyla birlikte sadece BEDEL dedik.
    imdi kalkp sizin pi.slik.leriniz ve do.muz.luklarnizla birlikte LLALLAH dedirtip kamamz beklemeyin!
    BEN YILMAYACAIM!
    HAKKIM OLANI SKE SKE ALACAIM!

4. Ben de hakkm ske ske alacam. Tek silahmz sabr ve kk miktarlarda ilave hisse alma.Eninde sonunda sat yapmay dndmz 4-5 dolar grecek gesan'm.

Alnt Originally Posted by mr Yazy Oku
    Astor gecenlerde Amerikadan 770 mlyn dolar sipari almti. Bugn seans sonrasi cwene yine Amerikadan 750 mlyn dolarlk siparii duyurdu! Yeotk neler neler yapyor? Her trl ckagtliginq ragmen kontr,smrtg ard ardna inanilmaz ortakliklar,is anlamalr falan acikliyor.
    Bunlar niye mi akladm?
    Bence Gesan Astor ve Gesan'dan da byk ilere adm adm ilerleyen bir yapilanma ierisinde. Bu kvrdklar 200 milyonluk ESCO ii sradanlaacak Allah'in izniyle.
    AAAMMMAAAA!
    Bu patronaj inanilmaz derecede agzl ve yatrmc dman! Senin anlattigin mide bulandrc,kk hesaplar peinde koup tahta zerinde tam hkim olmak istiyor. Byyen pastay irkete ortak olan ky'ye zinhar koklatmak istemiyor! Bizimle birlikte bymek,irletine nakit koyarak kendisine inanmi olanlarn hakkn dnecek karakter ve erdem yok! Bizi yolunacak kaz olarak gryor.
    irletteki muazzam bymeyi her frsatta gizlemek,perdelemek iin itibarn bile yerlere seriyor. ylesine kskanyor bizdeki lotlar.
    YOK YLE YAMA!
    Biz de kahrn,ilesini ektik. Sermayemizi koyduk. Bizim desteimizle buralara geldiniz. Bizse yllardr enflasyn ve altn hesabyla birlikte sadece BEDEL dedik.
    imdi kalkp sizin pi.slik.leriniz ve do.muz.luklarnizla birlikte LLALLAH dedirtip kamamz beklemeyin!
    BEN YILMAYACAIM!
    nallah hepimiz iin iyi olur fakat patronun hisse says ok umrunda olacan sanmyorum. nk zaten irkette g elinde. Eer irkette istedii karar alamayaca ounlua gelirse o zaman i deiir. Ayrca gesann a ve b grubu eklinde hissesi var ve oradaki 1 hisse 5 oy hakkna sahip. Firma i aldka kar edip bydke finansman bulduka hisse fiyat umrunda olmayacak ve yatrmclar olarak biz ierde hapis beklmeye devam edeceiz. zgnm ama kandrldk.

6.  Alnt Originally Posted by mr Yazy Oku
    Bunlar niye mi akladm?
    AAAMMMAAAA!
    YOK YLE YAMA!
    BEN YILMAYACAIM!
    mr efendi madem bunlar yazacaktn benim neden kalbimi krdn?

Dncelerini ve iini dknce bana kar yazdklarn heyecanna veriyorum.

Ben burada yeni yazyor olsam da, hisse nette 2005 ylndan beri yazarm, (ondan nce 3 yl yazmadan takip ettim) hatta hisseler de hi yazmam desem yeridir.

Bugun bende ek hisse aldm, ama iin kts 46 dan sattm 49,5 ortalama ile geri aldm.

Ama olur byle eyler, dmez kalkmaz bir Allah.

Seninle ayn fikirde olduumuz nokta patron ne kadar ktyse, hisseye o kadar gveniyorum, ne olacan zaman gsterir.

Haklysak kazanrz, hatalysak kaybederiz bu kadar basit her ey.

Ama ne olursa olsun sayg ve iyi niyet her eyden deerli.
    "yi insanlar cennete gider deil, yi insanlar nereye giderse oras cennet olur."

7.  Alnt Originally Posted by Cilginfenci Yazy Oku
    nallah hepimiz iin iyi olur fakat patronun hisse says ok umrunda olacan sanmyorum. nk zaten irkette g elinde. Eer irkette istedii karar alamayaca ounlua gelirse o zaman i deiir. Ayrca gesann a ve b grubu eklinde hissesi var ve oradaki 1 hisse 5 oy hakkna sahip. Firma i aldka kar edip bydke finansman bulduka hisse fiyat umrunda olmayacak ve yatrmclar olarak biz ierde hapis beklmeye devam edeceiz. zgnm ama kandrldk.
    ok net biimde YANILIYORSUN dostum! irketin dolamdaki pay %32 civarnda ve yaklask 142 milyon lot. imdiki ederiyle 6.6 milyar TL yani.
    irketin piyasa ederinin daha nceki zirvesi olan 5 dolara gelmesi ile bu dolamdaki pay 35 milyar olur! Dile kolay tam 30 milyar liralk "ANINDA LEM YAPILABLR,LKT"bir 30 milyar Trk Liras demektir bu!
    Evet dolasimda olmayan paylar da ayn oranda deerlenir ama onlar cann iatedigi an hemen satamazsn + irketteki hakimiyeti niye kaybedesin + onlar senin can damarn zaten.
    Oysa bu dolamdaki lotlar aslinda 36 milyara gidecekken senin kontrolun dsinda olursa ortaya cikan 30 milyarlk deerleme bu dolasimdaki lotlar tutanlara kalr. Senin pratikte bundan HBR KAZANCIN olmaz!
    Eeeee sevgili patronlar kendilerinin byttne inandi irketiklerinin primlenmesini byle gururla "bakalri da kazand sayemde" diye izlerler mi hi?
    Bir ebeke kurarm nce. antac tabir edilen simsarlar ve onlarn ayarlad araci kurumlardaki yksek pozsyonlu aparatlar da dahil ederim. Bu organize olmu EBEKE yani irketten "fiayatlamaya" dnk her olumlu-olumsuz destei "malum ahstan" alrken kendileri de tahtada gereken alm-satm v.s yani tezgah kurarlar. Ne zaman ki ky'den alnabilecek maksimum lot bu bekenin tezgahyla ele geirilince artk ngrdkleri "ralli"yi geree dnutrerek herkea payn alr.
    Patronun bu ebekede hangi yzdeyle aln bir Allah bilir ama urasi kesin ki teoride hisse fiyatnn ykselmesinden pek de kar olmayan bu ahs,bu EBEKE iiule birlikte dolayl yoldan DARIDAK lotlar kontrol edip gayet gzel ve ikin kazanlar elde etmi olur.
    BENCE SENN DE GAYET YI BLDIIN BIR YNTEM olmasna ramen neden hi aklna gelmedi bunlar,HAYRET DORUSU..(?)

Alnt Originally Posted by mr Yazy Oku
    ok net biimde YANILIYORSUN dostum! irketin dolamdaki pay %32 civarnda ve yaklask 142 milyon lot. imdiki ederiyle 6.6 milyar TL yani.
    irketin piyasa ederinin daha nceki zirvesi olan 5 dolara gelmesi ile bu dolamdaki pay 35 milyar olur! Dile kolay tam 30 milyar liralk "ANINDA LEM YAPILABLR,LKT"bir 30 milyar Trk Liras demektir bu!
    Evet dolasimda olmayan paylar da ayn oranda deerlenir ama onlar cann iatedigi an hemen satamazsn + irketteki hakimiyeti niye kaybedesin + onlar senin can damarn zaten.
    Oysa bu dolamdaki lotlar aslinda 36 milyara gidecekken senin kontrolun dsinda olursa ortaya cikan 30 milyarlk deerleme bu dolasimdaki lotlar tutanlara kalr. Senin pratikte bundan HBR KAZANCIN olmaz!
    Eeeee sevgili patronlar kendilerinin byttne inandi irketiklerinin primlenmesini byle gururla "bakalri da kazand sayemde" diye izlerler mi hi?
    Bir ebeke kurarm nce. antac tabir edilen simsarlar ve onlarn ayarlad araci kurumlardaki yksek pozsyonlu aparatlar da dahil ederim. Bu organize olmu EBEKE yani irketten "fiayatlamaya" dnk her olumlu-olumsuz destei "malum ahstan" alrken kendileri de tahtada gereken alm-satm v.s yani tezgah kurarlar. Ne zaman ki ky'den alnabilecek maksimum lot bu bekenin tezgahyla ele geirilince artk ngrdkleri "ralli"yi geree dnutrerek herkea payn alr.
    Patronun bu ebekede hangi yzdeyle aln bir Allah bilir ama urasi kesin ki teoride hisse fiyatnn ykselmesinden pek de kar olmayan bu ahs,bu EBEKE iiule birlikte dolayl yoldan DARIDAK lotlar kontrol edip gayet gzel ve ikin kazanlar elde etmi olur.
    BENCE SENN DE GAYET YI BLDIIN BIR YNTEM olmasna ramen neden hi aklna gelmedi bunlar,HAYRET DORUSU..(?)
    u an yaadmz o hapis kalma hissi aslnda o ebekenin tezgahndaki bezdirme evresinden baka bir ey deil. Kimin maln kimden alacaklar? Elbette sabrsz olan kyden. Ben 5 dolarlkveya daha yksek o eski zirvelere ve ESCO projelerinin getirecei gerek nakit akna odaklym. Patron veya ebeke ne plan kurarsa kursun. o ralli baladnda trende koltuu olanlar kazanacak. Sabrla beklemeye devam.

Sayfa 948/954 lklk ... 448848898938946947948949950 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •